2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست
ولش کن بابا اونوقت باید بشینین دوتایی غصه فوق العاده ویژه‌ و رتبه بندی رو بخورین.🥴🥴🥴

دقیقا 

اول و آخر ماه هم بفکر حقوق باشن 

خودم بچه فرهنگیم اصلا راضی نبودم از بچگی تو فکر این بودیم کی حقوق میدن البته کارمندهای دیگه هم حقوق بگیرن ولی حداقل حقوقه به چشم میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالاجدا از شغل و‌ کار و‌کاسبی از تاپیکات متوجه شدم اصلا این اقا به دلت ننشسته.مخصوصا ظاهری

هیچ‌تعهدی بهم ندارین بهتره کات کنی.

بهونه لازم نیست بگو من اصلا باهات نمیتونم زندگی‌کنم و تفاهم‌ نداریم.بای

عزیزان چطور میگید بدرد نمیخوره شغل معلمی برای یک مرد؟ من خودم پدرم بازنشسته فرهنگی هستن ۱۰ تومن حقوق شونه خودمم فرهنگی هستم البته دخترم و اطرافیانمونم همینطور و چیزی حدود ۸ یا ۹ تومن میگیرن اونم با سه روز در هفته سر کار رفتن و تا ظهر تدریس کردن و با اونهمه تعطیلی و تایم آزاد .. بنظر من معلمی برای یک شخصی ک کاری باشه بهترین شغله چون در کنارش میتونه شغل دوم داشته باشه بدون دغدغه از شرایطی مثل کرونا ک کسب و کارارو تعطیل کرده😊

خوب بگو جو گرفتت دیگه  تا فرهنگی نبودی پسره خوب بود  یهو شد اخ و مایه بی کلاسی ؟

اخه شرایطم نداره بخوایم ازدواج کنیم دو سال دیگه کم کمش میتونیم...اونم تااون موقه ب کل خانوادش گفته منو پاگیر میکنه

عزیزان چطور میگید بدرد نمیخوره شغل معلمی برای یک مرد؟ من خودم پدرم بازنشسته فرهنگی هستن ۱۰ تومن حقوق ...

درسته بهترین حرف👏🏻👏🏻من زندگی سختی داشتم دلم میخواد درست انتخاب کنم برای اینده خودم و بچه هام

دقیقا  اول و آخر ماه هم بفکر حقوق باشن  خودم بچه فرهنگیم اصلا راضی نبودم از بچگی تو فکر ...

فقط به درد خانم ها میخوره من خودم راضیم بی نهایت.ولی با اینکه همسرمم کارمنده ولی اصلا دوست نداشتم فرهنگی باشه.

ما کل خانوادمون معلم و دبیرن همچین حقوقی تو زندگیمون ندیدیم حالتون خوبه؟

دقیقا ماهم همینطور. بهتره اطلاعاتتونو بروز کنید دوست عزیز.

البته سطح تحصیلات و اینکه از چه طریقی وارد آموزش و پرورش شدن هم تاثیر داره😊

دقیقا ماهم همینطور. بهتره اطلاعاتتونو بروز کنید دوست عزیز. البته سطح تحصیلات و اینکه از چه طریقی وا ...

دبیر دیپلم مگه داریم کامنت ها رو بخون بعد نطق کن به هر کی بگی معلم ۱۰ میلیون میگیره بهت می‌خندن حالا خوبه هر دقیقه تو اعتصابن و می‌نالن از بی پولی کی از حقوق ده میلیونی ناراضیه که شکایت کنه اوضاع مملکت ما برا کادر درمان و آموزش و پرورش افتضاحه سعی کن به روز باشی نادان