برفیا مدیر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 عنوان سرطان ریه | مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 32 پست سلام دوستان تورو خدا اگر تجربه ای دارین کمک کنین، کسی دارویی گیاهی چیزی میشناسه که سرطان ریه باهاش درمان شه 1400/06/15 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 گرید چنده🙁 نمیدونم ، یه جاهایی خوندم چای قاصدک و جلبک سبز ابی سرطانو از بین میبرن، ممکنه راست باشه؟ جلبک از کجا پیدا میشه
yasamansabz عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3606 به نظرم یه مراجعه به پزشک طب سنتی یا اسلامی داشته باشی بدنیست هرچند درمان سرطان خیلی سخته ولی منم هرکی دوروبرم دیدم شیمی درمانی ودکتر ودارونتونسته براش کاری بکنه بالاخره ضررنداره تلاش خودتون روبکنید
فاطمه_سادات____ عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 2914 نمیدونم ، یه جاهایی خوندم چای قاصدک و جلبک سبز ابی سرطانو از بین میبرن، ممکنه راست باشه ... نمیدونم ولی دوستم سرطان ریه داشت مدام بهش اب لبو وهویج میدادن طب سنتی تجویز کرده بودولی متاسفانه دوستم تو بارداری متوجه سرطان شدو بدنش ضعیف بود و فوت کرد🙁
yasamansabz عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3606 نمیدونم ، یه جاهایی خوندم چای قاصدک و جلبک سبز ابی سرطانو از بین میبرن، ممکنه راست باشه ... نه جلبک شنیدم کارسازنیست
yasamansabz عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3606 به نظرم یه مراجعه به پزشک طب سنتی یا اسلامی داشته باشی بدنیست هرچند درمان سرطان خیلی سخته &nbs ... اینجاسرچ کن من قبلنا سرچ می کردم دراین رابطه مطلب وتاپیک وکامنت زیاد بود امیدوارم به نتیجه برسی خیلی سختهطرف سیگارمی کشید؟
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 اینجاسرچ کن من قبلنا سرچ می کردم دراین رابطه مطلب وتاپیک وکامنت زیاد بود امیدوارم به نتیجه برسی خیلی ... نه خانمه، سیگاری نیست
yasamansabz عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3606 نه خانمه، سیگاری نیست عجیبه اطرافیان من هرکس سرطان ریه داشت همه سیگاری بودند مطمئنی سرطان ریه س؟
hosnazzzzz عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6327 اینجاسرچ کن من قبلنا سرچ می کردم دراین رابطه مطلب وتاپیک وکامنت زیاد بود امیدوارم به نتیجه برسی خیلی ... پدرمن حتی یه سیگارم نکشیده بود
elnaz2136 عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 572 داروی گیاهی چیه عزیزم باید بری دکتر حتما یکی از آشناهای ما هم همینطوری بود همش میخواس همه چیزو با داروی گیاهی حل کنه اما دیگه آخری برای سرطان هرککاری کرد نشد الان تو مرکز درمان سرطان نگین آزادی تحت درمانه خیلی حالش بهتر شده
برفیا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 95 عجیبه اطرافیان من هرکس سرطان ریه داشت همه سیگاری بودند مطمئنی سرطان ریه س؟ انشاالله که نیست، اما دکترش خیلی نگرانمون کرده، امروز بیوپسی شد، تو توضیحات اسکن هم نوشته که تومور وجود ندارد، نمیدونم چرا باز دکتر میگه مشکوکه
انسیه_رضایی عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 40 مادر جاری من داشت۷۰ سالشم بود قسمت های درگیر رو با جراحی درآوردن الان چند سال سالم وسلامت هست& ... کدام دکتر لطفا معرفی کنید