2777
2789
عنوان

عمل بینی با بچه ۱۰ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 5377 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من داشتم خیلی خیلی اذیت شدم چون تازه مراقبتاش بعدازماه اول دومه هی بچه میگه بغل کن نبایدسنگینی ب ...

الان فرم بینیت بهم ریخت؟

ضربه میزد؟

دخترم اصلا بغلی نیست

دلم میخاد صبر کنم اما هزینه عمل ها هرروز داره بیشتر میشه

با بچه هم راحته؟

من ۳ماهه عمل کردم ولی پسرم ۵سالشع نمیدونم والا. اگه ارومه فک‌نکنم مشکلی پیش بیاد

تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
میترسم بعد دوماه دست بچه بخوره کج بشه

میدونی چق پسرم تو خواب مشتو‌ لگد زده ب دماغم😬😂خدامیدونه اخرش چی بشه

تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
الان فرم بینیت بهم ریخت؟ ضربه میزد؟ دخترم اصلا بغلی نیست دلم میخاد صبر کنم اما هزینه عمل ها هرروز ...

اره بینیم برگشت انگار اخه شیرخودمومیخوردمنم صاف میخوابیدم میومدم روشکمم همینجورکه بازی میکردشیرمیخوردچنان باسرضربه زد ک الان بینیم کج شده تازه من شوهرم خیلی کمکم کرد و کل خانوادم خالم حتی مامانبزرگم دراختیارم بودن حالادوسداری برو ولی بایدبجون بخری اینارودیگه

دخترنازم منتظرتم مامانی
چند وقت بعد عمل ضربه خورد؟

۴۰روزنشده بود دقیقاتوروزای حساس اینجوری شد ک سوختم فقط بعدم الان دیگه توپ فوتباله حساس شده روش ازهمون موقع منم بیخیالش شدم تا انشالله بعداززایمانم برم ترمیم

دخترنازم منتظرتم مامانی