2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 31 پست
ابرو؟ بحث یه عمر زندگیه بیخبال

مادرپدر من خیلی ادمای ساده و بی ازارین،سواد انچنانی ندارن اما درکشون خیلی خوبه اما باز هم دلم نمیاد دلشون بشکنه،من که شکستم نمیخوام ازارشون بدم.من۲۰سالم بود که دیدمش و منتظرش شدم تا۳۰سالگی،الان۳۲سالمه،نمیخوام زندگی کنم بهش گفتم فقط بیصدا بسوزم تا عمرم تموم بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید مگه کیه وچیه که پدرت آنقدر براش شرایط و امکانات فراهم کرده ؟؟؟ خب هر مردی آنقدر بهش برسن فکر ...

درست میگی،ما اونارو مثل خودمون میدیدیم،بی ریا،بااینکه اوضاع مالی پدرش خیلی خوبه اما گفت نمیخوام از اونا کمک بگیرم،پدرمادر منم گفتن هیچ عیبی نداره،منم راضی بودم،بااینکه خانوادش تاهمین الان ازارم دادن اما بخاطرش تحمل کردم اما دیدم با یکی دیگه...قلبم شکسته

درست میگی،ما اونارو مثل خودمون میدیدیم،بی ریا،بااینکه اوضاع مالی پدرش خیلی خوبه اما گفت نمیخوام از ا ...

از مشاوره کمک بگیر 

ولی اگه دلت صاف نمیشه بیخودی ایندتو‌ نزار به پای یه آدم قدر نشناس 

آنقدر تحویلش گرفتید که شما رو پایین میبینه 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
نه تروخدا با کسیکه خیانت کاره ازدواج نکن اجی

برای من تموم شده،آدم یکبار بدنیا میاد یکبار دل میده بکبار میمیره،دلمو دادم خردش کردن،فقط بفکر دل مادرمم همین

باجی خیلی ممنون با همین دو خط پیام کمتر احساس تنهایی کردم.

درست میگی،ما اونارو مثل خودمون میدیدیم،بی ریا،بااینکه اوضاع مالی پدرش خیلی خوبه اما گفت نمیخوام از ا ...

اجی وقتی میره بایکی دیگه اونم تو عقد و نامزدی یعنی هیچ درکی از ازدواج نداره، دوست نداره، لطفا با مرد خیانت کار ازدواج نکن بعد ازدواج کلی مشکل هست باید طرفت و بتونی بهش اعتماد کنی نه اینکه این همین الانشم غیر قابل اعتماده

میتونم تموم کنی زجر میکشی و تو زندگی بعدا بیشتر زجر میکشی، عقدی؟؟ 

دعام کنید بعد هفت سال به خواستم برسم 🍓🕊️ان شاء الله 

اسی با این همه خوبی که شما بش کردین خیانت کرده ؟؟داری از ما می پرسی باهاش بمونی؟؟؟ بندازش سطل آشغال تمام

اجی وقتی میره بایکی دیگه اونم تو عقد و نامزدی یعنی هیچ درکی از ازدواج نداره، دوست نداره، لطفا با مرد ...

بله عقدیم

میگه اشتباه کردم،میگه بچگی کردم

چی بگم من دائم بفکر مرگم اما تاالانش بخاطر مامانمه که آروم نشستم

اسی با این همه خوبی که شما بش کردین خیانت کرده ؟؟داری از ما می پرسی باهاش بمونی؟؟؟ بندازش سطل آشغال ...

دوستش داشتم،مهر دنیارو بپاش ریختم،بامعرفت ترین بودم براش،همه فامیل منتظر بودن ببینن که من با کی ازدواج میکنم آخر

چی بگم خیلی خستم خواهر

بله عقدیم میگه اشتباه کردم،میگه بچگی کردم چی بگم من دائم بفکر مرگم اما تاالانش بخاطر مامانمه که آر ...

با میدونم میفهممت مادرا چقدر ذوق دارن و چقد زود میشکنن ولی اگه خواستی تمومش کنی به مامانت بگو خیانت کرده مطمئن باش مامانت می ایسته و خودش  میگه جدا بشی 

چطور متوجه خیانتش شدی؟ 

دعام کنید بعد هفت سال به خواستم برسم 🍓🕊️ان شاء الله 

زندگی خودته ولی خب این اتفاق میتونه خیلی بدددلت کنه حتی اگه واقعن پشیمون شده باشه باااینکه همش بهش شک داری و اعتماد قبل رو نداری میتونی کناربیای؟

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
دوستش داشتم،مهر دنیارو بپاش ریختم،بامعرفت ترین بودم براش،همه فامیل منتظر بودن ببینن که من با کی ازدو ...

عزیزم هنوزم چیزی رو از دست ندادی خدا توروخواسته که چهره اشو زودتر نشونت داده فردا بادوتا بچه به این در واون در می زدی دیگه چاره نداشتی 

زندگی خودته ولی خب این اتفاق میتونه خیلی بدددلت کنه حتی اگه واقعن پشیمون شده باشه باااینکه همش بهش ش ...

نه دیگه،برام مهم نیست احساسش،فقط طاقت درگیری و شلوغیو ندارم،میگه نمیذارم بری،فقط میخوام عمرم بگذره