2777
2789
عنوان

هیدروپس

1078 بازدید | 21 پست

من بچم رو ۱۹ هفته به علت هیدروپس از دست دادم الان ۳ ماه گذشته و میخوام دوباره باردارشم اما استرس دارم. ازمایش ژنتیکم سالم بود با شوهرم دختر خاله پسر خاله ایم اما مشکل ژنتیکی نداریم. بچه قلبش سوراخ بود و دکتری که سونو انومالی اخر رو واسم انجام داد گفت بدلیل سوراخ قلب جنین هیدروپس شده .میترسم دوباره تکرار شه لطفا اگه کسی بوده که مثل من باشه بهم بگه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم

خیلی متاسفم عزیزم 

منم تو ۷ ماهگی بچم دچار هیدروپس شد فامیل هم نیستیم قلب بچمم مشکلی نداشت 

اینکه میگید آزمایش ژنتیک دادید منظورتون همون کاریوتایپه یا هول اگزوم و ngs؟ چون اون آزمایش کامل ژنتیک که همون ngs هست که هزینش برای هر نفر بین ده تا پونزده میلیون میشه یکمی زمان بره تا جوابش بیاد.

خواستم ببینم منظور شما این آزمایش کامل ژنتیکه که انجام دادید؟

چون ما تمام آزمایش ها رو انجام دادیم و حتی روی خود بچه هم آزمایش انجام شده که سالم بود و تنها از نظر این آزمایش ژنتیک بررسی نشدیم

ممنون عزیزم .من اول ازدواجمون ازمایش ژنتیک انجام دادم گفتن ازدواجتون مشکلی نداره .بعداز اینکه سونو انومالی بهم گفت بچه هیدروپس داره رفتم مرکزژنتیک ازمایش امینو و یه ازمایش خون گرفتن گفتن همه سالمه و مشکلی نداره.نمیدونم کدام یکی رو ازم گرفتن از کجا باید بفهمم ؟؟

ممنون عزیزم .من اول ازدواجمون ازمایش ژنتیک انجام دادم گفتن ازدواجتون مشکلی نداره .بعداز اینکه سونو ا ...

از هزینه هایی که انجام دادید

آزمایش ngs هزینش برای هر نفر بالای ده میلیونه که یا باید روی جنین انجام میدادن یا روی شما و همسرتون.

کلا برای آزمایش های ژنتیک همسرتونم باید مثل شما آزمایش بده. 

اما فک کنم همین کاریوتاپ باشه . اون دقیقه یا نه؟؟

کاریوتایپ فقط ناهنجاری های کروموزومی رو بررسی میکنه و اصلا ربطی به ژن های بیماری زا نداره

گاهی ناهنجاری کروموزومی باعث بروز مشکلات میشن واسه همون اول کاریوتایپ رو درخواست میدن ولی اگه کاریوتایپ سالم باشه دیگه باید برن سراغ بررسی تک ژن ها یا همون ngs 

ممنون عزیزم .من اول ازدواجمون ازمایش ژنتیک انجام دادم گفتن ازدواجتون مشکلی نداره .بعداز اینکه سونو ا ...

از مدت زمان انجام آزمایش هم میشه فهمید 

ازمایش ngs حداقل ۴ ماه زمان میبره تا جوابش بیاد 

واسه ما ازمایش کاریوتاپ سالم بود و مشکلی نداشت . فک میکنم مشکل قلبی بچه باعث هیدروپس بود چون مشکل قلبی عروقی یکی از عوامل ایجاد هیدروپس هست.دکتر سونوهم بهم گفت سوراخ قلب باعثش شده ! 

سلام دوستانم 

منم جنین هیدروپسم رو به دنیا اوردم

تو هفته ۲۶ هیدروپس تشخیص داده شد

و ۳۰ هفتگی به دنیا اومد و ۳روز بعد از دست دادمش

همسرم اسپرم با موفولوژی ضعیف داره و کاندید آی وی اف بودیم که باردار شدم و ... 

منتظر جواب آزمایش کورونوزومی جنین و جفت هستم

شما ننیدونید احتمال تکرارش جقدره؟

سلام عزیزم نه احتمال تکرار کسی نمیدونه چقدره حتی دکترا خودشون هم قطعی نمیگن که احتمال تکرار هست یا خیر ؟؟

و یک بارداری هم ملاک نیست 

اما تو گروه ما هستن کسایی که خداروشکر فعلابچه دوم سالمه 

سلام دوستانم  منم جنین هیدروپسم رو به دنیا اوردم تو هفته ۲۶ هیدروپس تشخیص داده شد و ۳۰ هفتگی ...

دوست عزیز امکانش هست بگید بعد بارداری که هیدروپس شده بود دوباره باردار شدید یا نه؟