2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من اگر اهل هیجانید بانجی جامیپینگ، پاراگلایدر خیلی خوبه
کوهنوردی خوب دربند و درکه، بام تهران عالیه، تله کابین هم داره ایستگاه 1. کلی رستوران و ابمیوه فروشی و بستنی فروشی هم سر راهتونه
سینما هم به نظر من اریکه ایرانیان
رستوران هم بستگی داره چه جوری میپسندین
کله پزی: میدان پونک شاندیز
جوجه و چنجه و .... هم توی فرحزاد و سولقان ، جاده چالوس
پیتزا هم که همه جا داره بستگی داره به کیفیت غذاش
جیگرکی: یه دونه توی خ طالقانی فک کنم پایین سعادت اباد
ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺭﺍ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺴﭙﺎﺭ ﮐﻪ ﺍﻓﻖ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺍﺳﺖ … ﻭ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﺪ … ﻭ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ، ﻫﻤﻪ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻫﺎ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﺪ … ﮐﻪ ﺗﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﺍﻓﺘﯽ …
یه جا بود بالای بوستان پونک یادش بخیر میرفتیم با شوشو غذا گیلانی میخوردیم عالی بود
نمیدونم الانم هست
یه دونه هم پایین میدان پونک رستوران بود اسمش شب یلدا بود. یک دونه دیگه اسمش اصیل اونم یه ذره پایین تر بود عالی بودن
پاتوق ما بودن
ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺭﺍ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺴﭙﺎﺭ ﮐﻪ ﺍﻓﻖ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺍﺳﺖ … ﻭ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﺪ … ﻭ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ، ﻫﻤﻪ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻫﺎ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﺪ … ﮐﻪ ﺗﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﺍﻓﺘﯽ …
کارتیگ هم عالیه توی سمت استادیوم ازادیه که اون راسته رو بری نوشته کارتینگ ازادی

اگر اهل اسکی هم هستین برین پیست دیزین
خیلی خوش میگذره
رستوران هم داره پایین پیست
لباس و وسایل هم اجاره میدن
عالیه
خاک تو سر شهر ما فقط قبرستون داره
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!