2777
2789
عنوان

دعا و جادو

102 بازدید | 16 پست

سلام خوب هستین 

میگم خانوما نگین نیست چون خدا تو قران خودش گفته که هست 

من خودم اعتقادی ندارم ولی خیلیا هستن که اعتقاد دارن 

میگم من عشقم خواستگارمم بود و بابام جواب منفی داد. عشقمم میگفت هر کاری میکنم که بهت برسم ..‌بعد  من از یکی از فامیلامون خواستم کمکم کنه و به بابام بگه و راضیش کنه  گفت باشه و لی هیچ اقدامی نکرد چند بارم اسم عشقمو پرسید اسم مادرش اینا بعدش احساس میکنم دعا گرفته که ما  از هم جدا شیم 😭😭😭😭اونا مطمعنم اعتقاد دارن الان سر مسخره ترین چیزها از هم جدا شدیم من و عشقم احساسم میگه دعا گرفته اون طرف 

الان میشه کمکم کنین بگین چی بخونم اگه دعا گرفته بر طرف شه نگین برو پیش دعا نویس که نه پولشو دارم که کلانی خرج کنم نه اعتقاد اگه سوره ای چیزی هست بگین بخونم لطفا 😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خط آخر جمله گفتی اعتقاد نداری؟!

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

قدر،ناس ،فلق،آیت الکرسی،حمد ،توحید،زیاد بخون...بقره بذار پخش بشه،غسل کن از خدا بخواد نجاتت بده،نماز شب بخون

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
بدبین نشو  فامیل چیکار داره بره کلی هزینه کنه تا تو شوهر نکنی و بترشی؟  شاید دلش نخواد ش ...

انه دور این کاراس

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دعا نویس ۱۵ تومن یا ۳۰ تومن میگیره حتما برو

مرسی 

خط آخر جمله گفتی اعتقاد نداری؟!

خب وجود که داره 

فقط میدونم واسه دعا اسم شخص و مادرش رو باید بگی

خب اون که میدانست فامیلمون

قدر،ناس ،فلق،آیت الکرسی،حمد ،توحید،زیاد بخون...بقره بذار پخش بشه،غسل کن از خدا بخواد نجاتت بده،نماز ...

مرسی فدات شم حاجت روا شی به حق امام حسین 

❤️❤️❤️شما هم همین طور❤️❤️❤️❤️

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

گلم،یه مقدار پول هم بذار لای قرآن و متوسل شو به یکی از ائمه،بعد که انشالله حاجت رو شدی ،یه مقدار بذار روی پول هر چه قدر در توانت هست و بده بیرون ،اسفند ساعت ده صبح اینا و موقع عصر دود کن

گلم،یه مقدار پول هم بذار لای قرآن و متوسل شو به یکی از ائمه،بعد که انشالله حاجت رو شدی ،یه مقدار بذا ...

فدات بشم چشم