2777
2789
عنوان

بیایین ببینم😂😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
از کجا میتونم بفهمم کیفیت رنگش خوبه

دیگه باید جایی بری که از قبل کارشو دیدی یا کسی معرفی کرده عزیزم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
به شدت درد داره ،من یکی از تتوهامو میخواستم بزنم ولی خود تتوکارمم گفت درد داره عشقمم اسممو زده بود م ...

روی استخوان نه گلم قشنگ زیرش منظورمه

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی استخوان نه گلم قشنگ زیرش منظورمه

زیرش که میشه رو سی نه ☹😄

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اینجا زیر استخوان نرسیده به سینه

اینجا کجاس😨😄🙈

متوجه شدم عزیزم درد که داره ولی بی حسیم میزنن قابل تحمل میشه 

رو قوزک پا و مچ دست

قوزک پام تیره اس دکتر و کلی کرم زدم فایده نداره خیلی تو ذوقم میزنه و رو اعصابمه به نظرت روش تتو بزنم دیگه تیرگیش معلوم نمیشه ؟خیلی تو فکرشم میترسم بدتر شه 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
قوزک پام تیره اس دکتر و کلی کرم زدم فایده نداره خیلی تو ذوقم میزنه و رو اعصابمه به نظرت روش تتو بزنم ...

مطمنی هیچ کرمی تاثیر نداره من تو اینستا زیاد دیدم خوب شدن

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
مطمنی هیچ کرمی تاثیر نداره من تو اینستا زیاد دیدم خوب شدن

خوب میشه بعد مثلا دوماه برمیگرده ،بعد واسه من پینه یا زبری و اینا نیست حالت ی لک تیره رنگه  بعد تمام اون دوماه باید روزی دوباره از لوسیون واینا استفاده کنی بعد که قطع میشه  دوباره برمیگرده خییییلی رو مخمه دوست دارم برم روی او لک بزنم مامانم میگه بدتر سیاه میشه نکن 😣

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤