2777
2789
اره واقعن شوهرم میگ خیلی خوبه ک پیر نمیشی همش جوان میمونی

اوهوم خیلی باحاله منم ب خاطر بعضی کارا واقعا خیلی غصه میخورم مثلا امروز رفتم مدرسه بزرگسالان ...من قدم تقریبا خوبه و خوب وزنم هم زیاد بالا نیست ولی خوب از پایین تنه اضافه دارم برای همین هرچی ورزش میکنم اول دور کمرم لاغر میشه ب قول مامانم عین برزیلی ها  بالا لاغر پایین چاق 🤣بعد یه تیپ ساده زدم زنه بی شعور اومده میگه خانومم اینجا مناسب این تیپ نیس شما باید بیشتر خانومانه بزنی 😑😑😑😑

⁦♥️⁩یا اللّه ربی أنا أحبک⁦♥️⁩
اوهوم خیلی باحاله منم ب خاطر بعضی کارا واقعا خیلی غصه میخورم مثلا امروز رفتم مدرسه بزرگسالان ...من ق ...

کاش میشد جا ب جا بشیم من خیلی دوست دارم بزرگ بشم مثل خانما هم قد هم وزن هم تن صدا .واقعن دیگ خسته شدم هر جا میرم همه فکر میکنن من بچه دبیرستانی ام .یه بار رفتم دبیرستان یه دانش آموزی بهم گفت شما تازه واردین دفتر از این سمته منم گفتم آره گفت پایه یازدهمی یا دوازدهم منم گفتم دوازدهم .یه هفته بعد دید من رفتم سرکلاس ب عنوان دبیر جا خورد طفلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشد جا ب جا بشیم من خیلی دوست دارم بزرگ بشم مثل خانما هم قد هم وزن هم تن صدا .واقعن دیگ خسته شد ...

وای چقدر دلم میخواد عکس العملش می‌دیدم خیلی باحالهه ولی من ن مثلا حتی تا ی چند وقت پیش هر کی منو میدید می‌گفت واقعا تو تا الان (تو خانواده ما دخترا ب خواست خودشون زود شوهر میکنن)بهم میگفتن تو چرا شوهر نکردی فکرشو بکن تو ۱۶سالگی هر کی منو. میدید فک میکرد من ۲۵یا بیشتر 🤦🤦🤦

وای چقدر دلم میخواد عکس العملش می‌دیدم خیلی باحالهه ولی من ن مثلا حتی تا ی چند وقت پیش هر کی منو مید ...

هیچ وقت عکس العملش یادم نمیره یه لحظه هنگ کرد جیغ کشید وای خانم شما دبیرین باورم نمیشه بعد یهو دستش رو دهنش گرفت ک حرف نزنه هنگ کرده بود .وای خوش بحالت کاش میشد جا ب جا می‌شدیم.من خیلی افسردگی گرفتم بخدا چن روز پیش همش تمرین میکردم صدا کلفت و محکم همش صدا ضبط میکردم صدامو کوش میدادم

هیچ وقت عکس العملش یادم نمیره یه لحظه هنگ کرد جیغ کشید وای خانم شما دبیرین باورم نمیشه بعد یهو دستش ...

فکرشو بکن ما ها دوست داریم جاهای همدیگه باشیم 🤣🤣 راستش الان منم واقعا بهتر شدم و سنم الان ب هیکل و قدم میخوره امیدوارم برا تو هم ی روزی اتفاق بیفته 😍😍⁦♥️⁩