2777
2789
عنوان

اکسیژن خون ۹۴

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 44 پست
پس تو همه افراد ۹۴ خوبه؟

اره عزیزم

تیکر روزی که بهم میرسیم🤤😍بنظرم قوی ترین دارو، همین قرص بودن دلامون به خداست😌❤تآ زمآنی که رسیدن به تو امکآن دآرد💕 🖇زندگی درد قشنگیست که جریآن دارد🍃♥️        هرچی بزرگتر میشم،هرچی بیشتر تجربه میکنم، تهش فقط یه واقعیته؛                                   آدما فقط از دور قشنگن:)      🤚🏻یک اعتراف:  من همیشه می ترسیدم ک سنم رو به کسی بگم،همیشه هرکس از سنم رو  میپرسید میگفتم ۱۶،۱۷،۱۸ هستم...!اما الان ترس از قضاوت شدن حالم رو بد نمیکنه بلکه دروغ گفتن حالم رو بد میکنه...!من یه دخترم که تازه ۱۵ سالش میشه،میدونید علت دروغم چی بود؟اینکه برخی از کاربرها  به من توهین کنند،و هی شعار بدن کودک همسری و.... اما شما از زندگی هیچکس خبر ندارید ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید ک باعث بشه دل یک نفر بشکنه...از همه کسایی که سنم رو بهشون دروغ گفتم معذرت میخوام 🙂🌼  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون علامت نداشت اصلا دکتر نرفتیم

خیلی اشتباه کردین 

بهتره یه چکاب ببرید 

منم علاعم نداشتم فقط سرفه کاملا سرحال سرحال بودم ولی ریه درگیر بود تازه اکسیژن خونم ۹۶ 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بعله تست بده

😢😢😢😢

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
خیلی اشتباه کردین  بهتره یه چکاب ببرید  منم علاعم نداشتم فقط سرفه کاملا سرحال سرحال بودم ...

حالا الان فک کنم تقریبا ۱۷ روز بیشتر گذشته سرفه و اینام نداشت منم همسرم خیلی سرفه میکرد رفت دکتر گفتن ۲۰ درصد درگیری چون هیچی نداره دکترم نمیاد دکترام که شلوغه میترسم ببرمش خدایی نکرده باز بدترشو بگیره

مادر من با اکسیژن ۹۴ ۱۰ درصد درگیری داره که دکتر عفونی گفت چون گاهی تب میکنه و ۵۴ سالشه رمدسیویر باید بزنه.

برادرم با اکسیژن ۹۶ ۲۰ درصد درگیری داره دکتر گفته فعلا با دارو سعی میکنیم کنترل کنیم اگه تب کردی بیا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
مادر من با اکسیژن ۹۴ ۱۰ درصد درگیری داره که دکتر عفونی گفت چون گاهی تب میکنه و ۵۴ سالشه رمدسیویر بای ...

انشالله حال هر دوتاشون زود زود خوب بشه عزیزم همسر منم ۲۰ درصد درگیر بود از همین دارو ها زد خداروشکر حالش بهتر شد

حالا الان فک کنم تقریبا ۱۷ روز بیشتر گذشته سرفه و اینام نداشت منم همسرم خیلی سرفه میکرد رفت دکتر گفت ...

وقتی مثبته چی بد تر بگیره باز خودتون میدونید

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
انشالله حال هر دوتاشون زود زود خوب بشه عزیزم همسر منم ۲۰ درصد درگیر بود از همین دارو ها زد خداروشکر ...

همسر منم ۲۰ درصد داشت 

من خودم ۱۵ درصد ولی مادرت رو دکتر ببر

مامان من زیر بار دکتر نرفت الان روز ۱۲ هستش درگیر شده و حالش بدتر به خدا تازه خودم خوب شدم کل خانوادم گرفتن بیچاره شدم

مادر منم میگفت هر چی گفتم زود برید دکتر گوش نکرد موند خونه تا همش ضعف میکرد تازه میگفت طبیعیه اکسیژنمم که ۹۴ تا ۹۵ ولی به این نیست حالا فردا بابام نیخواد بره رمدسیویر بگیره

من و همسرمم زدیم مامانم میگه بدنش ضعیفه هممون رو دیوونه کرده

اخه من که حساب کردم ۱۷ روز گذشته چون خودم مریض بودم دقیق نمیدونم ولی خودش میگه الان ۲۲ روز گذشته حالمم خوبه میگن دورش ۲۱ روز میترسم خوب شده باشه باز ببرم دکتر اونجام که شلوغه

🙏🙏🌹

البته من تو گوگل سرچ کردم نرمال ۹۷ بود

ولی ب مادرم گفته بودن ۹۳ ب بالا خوبه

تیکر روزی که بهم میرسیم🤤😍بنظرم قوی ترین دارو، همین قرص بودن دلامون به خداست😌❤تآ زمآنی که رسیدن به تو امکآن دآرد💕 🖇زندگی درد قشنگیست که جریآن دارد🍃♥️        هرچی بزرگتر میشم،هرچی بیشتر تجربه میکنم، تهش فقط یه واقعیته؛                                   آدما فقط از دور قشنگن:)      🤚🏻یک اعتراف:  من همیشه می ترسیدم ک سنم رو به کسی بگم،همیشه هرکس از سنم رو  میپرسید میگفتم ۱۶،۱۷،۱۸ هستم...!اما الان ترس از قضاوت شدن حالم رو بد نمیکنه بلکه دروغ گفتن حالم رو بد میکنه...!من یه دخترم که تازه ۱۵ سالش میشه،میدونید علت دروغم چی بود؟اینکه برخی از کاربرها  به من توهین کنند،و هی شعار بدن کودک همسری و.... اما شما از زندگی هیچکس خبر ندارید ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید ک باعث بشه دل یک نفر بشکنه...از همه کسایی که سنم رو بهشون دروغ گفتم معذرت میخوام 🙂🌼