2777
2789
عنوان

درد دل یک زن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 23 پست

انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده ولی شما که میگی پول ندارین در حدی داری که خرج این طفلکو بدی ؟شاید خدا میخواد وقتی زندگیت بهتر شد یه نی نی ناز و سالم بده بهت 

یه صلوات واسه خوشبختی خودم و خانوادم میفرستی؟ 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به زودی تیکر بزنی تو همین سایت 

خدا بهت یه نینی سالم بده عزیزم❤❤

وقتی داد حسابی قدرشو بدون 

نا امید نشو خدا حواسش بهت هست 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

من بعد از ۴سال و یه سقط...شما هم ناامید نشو همه بهم می گفتن نازا...تو صورتم میخندیدند و آدرس دکتر میدادن😐

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
100تا صلوات میفرستم برات

ممنون گلم 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
نمیفهمم واقعا‌.منم دلم گرفته.چرا خدا به شما نمیده که انقد دلت میخواد اما من...بخاطر بچه مجبورم بمونم ...

نمیدونم .. 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

تازه اول راهی من ۸سال هست منتظر هستم تازه هرجا هم میرم میگه مشکل ندارید اما خب توی قسمت مون نیست چرا این همه ناراحتی خدا بزرگه هر موقع قسمت ما باشه بهمون میده عزیزم خدا خیلی بزرگه انشاالله در رحمتش رو واست باز میکنه