2777
2789
عنوان

جلوی خونمون...😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 38 پست
اسید بریز خشک بشه چه ربطی داره آخه مستقیم زیر درخت که نیستین بعدشم خرافاته همش

از لحاظ علمی ثابت شده نباید زیر درخت گردو خوابید..!

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیما خرافات میدونستن الان میگن بخاطره اینه اکسییژنو میگیره

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

زیر درخت منظور تو خونه زیر درخت که نیست. منظور دقیقا زیر درخته یعنی پای تنه درخت بخوابی. 

اون درخت برکت خونه شماست. 

یه وقت فکر قطعش به سرتون نزنه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

از نظر علمی تایید شدس چه ربطی به خرافات داره؟!  

خدایا فقط خودم و خودت میدونیم که چه کارایی برام کردی... پس شکرت واقعا شکرت🌻💜
خرافات چیه یه چیز علمیه.درخت گردو اکسیژن رو میگیره و دی اکسید کربن پس میده که باعث خفگی میشه.استاتر ...

قبل از ما یه خانواده سی و خورده ای سال اینجا ساکن بودن، ۴ تا دختر داشتن که فقط بزرگه ازدواج کرده بقیه یه خورده انگار از لحاظ ذهنی مشکل داشتن

خیلی میترسم همش میگم چیزی نشه

زیر درخت منظور تو خونه زیر درخت که نیست. منظور دقیقا زیر درخته یعنی پای تنه درخت بخوابی.  اون ...

ان شاالله همینطور که شما میگید باشه🤲🤲🤲

اصلادلمون نمیاد قطعش کنیم گناه داره .

ولی ده روزه حدودا که اومدیم مدام بینیمون کیپه و خلط و چرک پشت حلق داریم (ببخشید عذرمیخوام)

خیلی نزدیکه به خونه🤕

هر چقدر نزديك باشه ربطي نداره اونو گفتن دقيق و مستقيم زير درخت بخوابين نه اينكه خونتون چسبيده به درخت باشه دم همه خونه ها درخته شما پنجره خونتون رو ببندين بعد هم پنجره چسبيده به درخت گردو پنجره پذيراييه يا اتاق خوابتونه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ان شاالله همینطور که شما میگید باشه🤲🤲🤲 اصلادلمون نمیاد قطعش کنیم گناه داره . ولی ده روزه حدودا ...

این توضیح رو در مورد حساسیت به درخت گردو نوشته‌اند:

درخت گردو معمولاً در اواخر فصل بهار گل می‌دهد؛گرده این گیاه سنگین است، به نقاط دورتر منتقل نمی‌شود و روی زمین می‌افتد. بنابراین فقط در صورتی که محل سکونت یا کار افراد نزدیک این درخت باشد، دچار عطسه و دیگر علائم آلرژی می‌شوند.

به نظرم برید دکتر، خلط گلوتون لزوما برای حساسیت به گیاه نیست

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم