2777
2789
عنوان

سمج کیست؟🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 45 پست
به یه چی گیر بدم ول نمیکنم تا تهشو در نیارم 😂😂خیلی هم سر سختم

آفرین این خیلی خوبه که ولی من خودم احساس میکنم به چیزای بیخودگیرمیدم ول نمیکنم🤣🤣

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سمج بودنم تو اینکه  وقتی عشقم یع کاری میکنه  فقط مکرر پشت سر هم بهش میگم بگو غلط کردم ...

🤣🤣🤣🤣😁

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
من رومخ نیستم😡🤣

اگ سمجی پس رو مخی😐👋🤣🤣

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
مثلا به یه چی گیر میدی میگن ول کن ول نمیکنی پذیرفتن یه قضیه ای همونطور که هست برات سخته میخوای باب ...

چقدرقشنگ توصیح دادی شما😘😘

😂😂😂نو نو 

بزنم اونوقت عقیم میشه ازاین به بعدبجاسمج میگه وحشی 🤣

میسچبه ول نمیکنع همش ب یچی گیر میده ول کن نیس حرف حرف خودشه 

من همیشه به همه چی گیرمیدم ولی خداوکیلی نمیچسبم🤣

😂😂😂😂 شدت زدن تا این حد نه  یه بشقابی یه لیوانی یه کفشی پرت کن 😂😂😂😂

Ok👌👌

ازکارات بگوسرچه چیزایی سماجت میکنی؟

یه موضوعی باب میل من نباشه انقد به طرف غر میزنم ، میگم چرا اینجوریه ، چرا اینجوری کردی ، دیگه تکرار نکن ، اونم قشنگ توضیح میده بعد میگه باشه دیگه تمومش کن ولی من موضوع رو کش میدم تا خودم خسته میشم 😂

البته سمج بودنم فقط برای خانواده م و عشقمه 

❤ دوست دارم ❤