2777
2789
عنوان

بیاین بگین اول زندگی چجوری باشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
اول خودتون بعد خونه خیلی خوبه ک خونتون همیشه مرتب باشه ولی باور کن من بعد از ده سال تجربه تازه می ...

ممنون عزیزم درست میگی

با این شخصیت خودم چیکار کنم، بس که میخوام همه جا صد درصد تمیز باشه... یه دلیلش حساسیت خودمه یه دلیلش گفتم مثلا مامانم یا مادرشوهرم اتفاقی بیاد و بگه وای چرا فلان جای خونش کثیف بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم درست میگی با این شخصیت خودم چیکار کنم، بس که میخوام همه جا صد درصد تمیز باشه... یه دلیل ...

شما دونفرید یعنی بچه ای نیس ک بخوات ریخت وپاش کنه

چیزی ک هر روز باید انجام بدی آشپزی و ظرف شستنه

وگرنه چ لزومی داره مثلا هر روز جارو بکشی یا سرویس بشوری

هر چیزی رو تو همون موقه جمع کن تا ریخت و پاش نشه ی وقت بعد اذیت شی

شوهرتم عادت بده ریخت و پاش نکنه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
دوس داره هر روز برنج و مرغ یا قیمه و قورمه بزارم

یراه حلی دارم شاید ب دردت بخوره

اگه خواستی مثلا قورمه ک زحمتش زیاده درست کنی بجا ی وعده دو وعده بزار

بدون اینکه متوجه بشه نصفشو بزار برای ی روز دیگه فریز کن

مثلا هفته بعد دیگه فقط برنجتو میپزی

برا قیمه هم میشه ب شرطیکه خوب گرم کنی و بزاری بنظر برسه تازه درست شده

حتی اگه فهمید باز هیچ اشکالی نداره

بگو میخام بیشتر وقت آزاد داشته باشم

اگه خواستی گرم کنی زوددر بیار بزار یخش واشه با حرارت خیلی ملایم بزار گرم شه بخدا طعمش هیچ فرقی نمیکنه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
شما دونفرید یعنی بچه ای نیس ک بخوات ریخت وپاش کنه چیزی ک هر روز باید انجام بدی آشپزی و ظرف شستنه و ...

عزیزم منظورم سرامیکاست یه ذره اشغال بیفته زمین حواسم هست یا لک بشه دستمال میکشم، کابینتا گرد بگیرن یا یخچال یا دستشویی یا اتاقا، انقد درگیر میشم که میبینم یه عالمه کاره

یراه حلی دارم شاید ب دردت بخوره اگه خواستی مثلا قورمه ک زحمتش زیاده درست کنی بجا ی وعده دو وعده بزا ...

خخخ یکی دوبار اینکارو کردم بعد بهم گف تنبلی منم دیگه فریز نکردم، حالا دوباره امتحان میکنم

بگو تنبل نیستم دوس دارم وقت آزاد داشته باشم

برا پول تو جیبی بسته ب حقوق و درآمد همسرت داره