2777
2789
دیگه تموم نمیشه تا واکسیناسیون تموم شه

اگه تقلبی نباشه😒😒

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که فکرشم نمیکردم بگیرم و گرفتم😭😭نوع جدیدش داره میاد خاک برسر

چجوری فهمیدی گرفتی یهویی علایمشو دیدی؟

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
چجوری فهمیدی گرفتی یهویی علایمشو دیدی؟

شک کرده بودم اخه اهل عرق نیستم چند روزی بود عرق میکردم اونم عرق سرد و زیاد. کف پاهام از داخل داغ بود و مفصل زانوهام درد میکرد  و خسته و گیج بودم رفتم تست دادم و بعد از چند روز بدحال شدم هنوزم بدحالم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
بخدابچه هام افسردگی گرفتن توخونه‌.... نه سفری نه گردشی نه تفریحی نه بازی با همسناشون..چکارکنیم خدایا ...

یه عده اصلا رعایت نمیکنن یکی از اشناهامون از تبریز  اومدن شهرمون میخواستن بیان خونه ما  تحویل نگرفتم 

. میخواستن بیان چندروز بمونن نمیدونم خونه کدوم بدبخت رفتن 

معلمن زن وشوهر گفتن قبل مدرسه بیایم مسافرت 

رعایت نمیکنن که 

شک کرده بودم اخه اهل عرق نیستم چند روزی بود عرق میکردم اونم عرق سرد و زیاد. کف پاهام از داخل داغ بود ...

خدا سلامتی بده زود ان شاءلله

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
خدا سلامتی بده زود ان شاءلله

ممنونم عزیز دلم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
بخدابچه هام افسردگی گرفتن توخونه‌.... نه سفری نه گردشی نه تفریحی نه بازی با همسناشون..چکارکنیم خدایا ...

عزیزم خوش به حالت دوتا بچه دارید باهم بازی میکنن 

برای من یدونه هست خیلی ناراحتشم 

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏