nilliii مدیر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 2655 عنوان عکس بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 99 پست بچه ها من الان امتحان کردم سر دوثانیه دوتا خط افتاد ینی باردارم؟؟اخه دل درد دارم و سه روزه عقب انداختم 1400/06/12 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حسین99 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2782 اندومتریوزم در حد عمل کردن مبود ولی دکتر گفت باید زودتر بچه دار شی ذخیره تخمدانمم خیلی نبود ن یکی از ... خداراشکر، خواهر منم درهمین حده ولی این ماه هم حامله نشدخدا را شکر که شما باردار شدید، انشالله به سلامتی بغلش بگیرید خدایا عاشقتم...
nilliii مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 2655 خداراشکر، خواهر منم درهمین حده ولی این ماه هم حامله نشد خدا را شکر که شما باردار شدید، انشالله به س ... نمیدونم عزیزم فعلا بی بی چک زدم اینو نشون داد خدا کمک خواهرت کنه براش صلوات فرستادم خدا ب دادش برسه
عظیما عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 1119 وااااا چقد زیبا میارکت باشه عزیز دل ...برای منم دعا کن دوشنبه موعدمه. تموم بشه این چشم انتظاری ها.دلم رفت واسه همچین بی بی چکی
nilliii مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 2655 وااااا چقد زیبا میارکت باشه عزیز دل ...برای منم دعا کن دوشنبه موعدمه. تموم بشه این چشم انتظا ... ایشاالله عزیزمممم وای من خودم هنوز استرس دارم مطمئن میستم تا ازمایش ندم
nilliii مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 2655 حتما مارم تگ کنیا بعد ۹ ماه سلام عزیزم خواستم بگم نی نی من ب دنیا اومد 🤩🤩
nilliii مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 2655 سلام مامانی. مبارک باشه عزیزم. ایشالا ۹ماه دیگه بیای بگی این نی نی من ببینین چقدر نازه،😍😍. بدون نس ... سلام عزیزم نی نی من ب دنیا اومد و الان ۴۰ روزشه و واقعا خیلیییی نازه
ادوین_آوین عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 سلام عزیزم نی نی من ب دنیا اومد و الان ۴۰ روزشه و واقعا خیلیییی نازه سلام عزیزم. ای جااانم به سلامتی😍، مبارک باشه قدمش. ایشالا نامدار باشه. خیلی خوشحال شدم. مرسی که خوشحالم کردی🌹وقتی به نی نی شیر میدی یاد ما چشم انتظارا کن و برامون دعا کن. که نی نی مون رو بغل بگیریم و شیرش بدیم🥺🥺🙏🙏 دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
ادوین_آوین عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 سلام عزیزم نی نی من ب دنیا اومد و الان ۴۰ روزشه و واقعا خیلیییی نازه خیلی خوشحال شدم. نی نی از پروفایلت فهمیدم دخمل ناز هستش. اسمش رو چی گذاشتی؟ دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
nilliii مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 2655 خیلی خوشحال شدم. نی نی از پروفایلت فهمیدم دخمل ناز هستش. اسمش رو چی گذاشتی؟ مرسی عزیزم پارمیس
ادوین_آوین عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 مرسی عزیزم پارمیس خدا حفظش کنه براتون و نامدار باشه 😘ایشالا دانشگاه رفتن و عروسیش رو جشن بگیرین عزیزم دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹