2777
2789
بله منم میگم الکی معروف نکنید اینا ناراحت شدن

والا اینجوری که تو داری پیگیری میکنی 

آدم احساس میکنه تو دنبال معروف شدنی 

البته دور از جونت  

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجام مگ محبوبیتو شاخی هست چ کارا میکنید اخه ی عهده فعالیتشون اینجا زیاده ما چیکارشون داریم بیخیال 

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
کاپ کیک و ۷۰ بمن خیلی توهین کردن دوستشون بهار ۷۶ پشت اوکا در اومده گزارش بزنیم درست حسابی پیگیری نمی ...

فکر کن خودت قبلش چی گفته بودی؟🤔

سگ رو هم اگه بچزونی گاز میگیره.این بنده خدا ها که آدمن.هرچی از دهنت در اومد بهشون گفتی انتظار داری مثل قاق نگات کنن؟

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

والا اینجوری که تو داری پیگیری میکنی  آدم احساس میکنه تو دنبال معروف شدنی  البته دور از ...

دقیقا

اسم کاربریش هست ضد شاخ ولی به جرات میتونم بگم تنها آدم نی نی سایته که شاخ بازی درمیاره😂

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

باز تاپیک زدی

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

چیشده ماجرا چیه😐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
دقیقا اسم کاربریش هست ضد شاخ ولی به جرات میتونم بگم تنها آدم نی نی سایته که شاخ بازی درمیاره😂

دقیقا

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.