2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خر نشی شیائومی بخریا البته ببخشید.A51 خیلی خوبه برات.اگر یه تومن بزاری روش A52 بخری که دیگه خیلی عال ...

نمیدونم بخدا خیلی گیج شدم یکی بهم میگه شیایومی حرف نداره 

اون یکی میگه مسخره س 

اره a51 واقعا خوبه 

نمیدونم مامانم راضی میشه ۱۰ تومن بهم بده a52 بخرم یا نه

خر نشی شیائومی بخریا البته ببخشید.A51 خیلی خوبه برات.اگر یه تومن بزاری روش A52 بخری که دیگه خیلی عال ...

یعنی شیائومی خوب نیست؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اره درسته

از اول مشکلی نداشت، نصب کردی درست بود یعنی برا شما؟

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
نمیدونم بخدا خیلی گیج شدم یکی بهم میگه شیایومی حرف نداره  اون یکی میگه مسخره س  اره a ...

عزیزم خودم A52 دارم.حرف نداره.روزی ۲۳ ساعت باهاش کار میکنم هیچیش نمیشه.ولی شیائومین نگیر اصلااااا.اگر میتونی حتما A52 رو بگیر.من خودم ۵ سال پول جمع کردم که بتونم اینو بگیرم و واقعا راضیم