2821
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 34 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره من مشکل هورمونی دارم  دیگه خسته شدم واقعا...خارش شدید هم دارم فک کنم مایت هم داشته باشم

منم مشکل هورمون دارم بدنم پر مو ولی سرم مو نداده

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍

روغن رو باید بریزی کف دستت بعد بمالی بهم دستاتو تا روغن گرم بشه بعد بزنی بو ساقش

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

برو پیج این خانم کمکت میکنه اطلاعاتش بالاست محصولاتشم خواهرم مصرف کرده خیلی خوب بوده برای ریزش

@tare_moye_ba_arzesh

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
ولی خیلی کمک میکنه چه مارکی میزنی؟

نخریدم تا بحال شما چه مارکی می گیرین ک خوبه قیمتش چقدرع

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍

عزیزم شما اول باید ببینی دلیل ریزش مو چی هست 

برو دکتر برات آزمایش کامل بنویسه 

شاید این ریزش بخاطر کمبود یه ویتامین تو بدن باشه یا استرس و.... 

وهله اول باید عاملش شناخته بشه بعد دارو شامپو و.. استفاده کنی 

نخریدم تا بحال شما چه مارکی می گیرین ک خوبه قیمتش چقدرع

راستش من گرون میگیرم😂🤦‍♀️ولی هم ب صورتم میزنم هم به موهام چون دوفازه و واقعا یکم میزنم کل صورتمو میگیره

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
راستش من گرون میگیرم😂🤦‍♀️ولی هم ب صورتم میزنم هم به موهام چون دوفازه و واقعا یکم میزنم کل صورتمو م ...

چه مارکی می گیری 

200تومن هست

2790
2823
2791
2779
2792