2777
2789

عزیز دلم  اول باید ببینی تنها دندونت درد داره یا اطرافش اگه اطرافشه وباهیچی خوب نمیشه حتما یه ورق آموکسیسیلین ویه ورق مترونیدازول بگیر هر ۸ ساعت چون بارداری اگه نبودی هر ۶ساعت باید میخوردی بخور زود خوب میشین

این نیز بگذرد🧿👒

من سرکه وگلاب و زعفرون و یکم میذارم جوش بخوره قرقره میکنم همون لحظه خوب میشم الان دیگه دارم تویخچال

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درد میکنه هفته ۲۴ ام،نمیدونم بر دکتر یا ن،شنبه نوبت دارم از دلتا میترسم،میزنه توگو پشت چشم دردش ...

وای خیلی بده خیلی

تا حالا انقد درد نکشیده بودم.زده ب گوش و گلوم.خیلی بده

وای خیلی بده خیلی تا حالا انقد درد نکشیده بودم.زده ب گوش و گلوم.خیلی بده

واکسن کرونا میزنید?نمیدونم بزنم یا ن،دندون درد میکنه نمیدونم بر دندون پزشکی یا ن،از دلتا میترسم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
واکسن کرونا میزنید?نمیدونم بزنم یا ن،دندون درد میکنه نمیدونم بر دندون پزشکی یا ن،از دلتا میترسم

من نزدم واکسن کرونا

بهداشت گفت تا 40روز بعد زایمان وقت داریم بزنیم.

من ب خاطر بچه ترسیدم.

دندون پزشکیم نمیرم من ببینم عطاری میتونم چیزی بگیررم واسه دندون درد.

بعد زایمان میرم میکشم چون عقله

چای تیره بزار سرد شه داخلش نمک بریز تو دهنت بچرخون ...هرچی چرک باشه میکشه لحظه ای ک تف کنی میبینی چر ...

این خیلی خوب بود

یه کم گذشت دردش آروم شد خوابیدم

خیر ببینی.دمت گرم

این خیلی خوب بود یه کم گذشت دردش آروم شد خوابیدم خیر ببینی.دمت گرم

مرسی منم تضمینی گفتم هرکی دندونش درد میکنه بگو ب ثوابش شریک بشیم☺هر نوع چرک کرده باشه چی دهان چی دندون با سه یا چهار بار کلا خشکش میکنه

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
2790
2778
2791
2779
2792