2777
2789

لباسای خوشگل و ارزون دیوار رو بخر و بعد با درصد بالا بفروش

من خودم اینکارو نکردم ولی دیدم ی خانمی لوازم خونگیارو میخرید و میفروخت کلی درامد داشت

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ایزاپیشه که قشنگ علافیه

چی هست اصلا؟

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
هیچی    

اشکال نداره...برو کلاس البته اگ میخوای ب درامد خوب برسی...

میتونی بری کلاس زبان بعد زبان خصوصی بزاری...یا کلاس اشپزی بری کیک و شیرینی بفروشی...یا کلاس نقاشی بری تابلوها یا کاراتو بزاری تو پیجت ازت بخرن

بستگی ب علاقت داره

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
یه پیج مثل لوازم ارایش لباس زنونه یا لباس بچگونه بزن بصورت همکاری کار کن  یعنی لباسای پیجای بز ...

حرومه اینکار بنظرم. 😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حتمن فشار زندگی رومونه من که برا شوخی تا پیک نزدم

میتونی پیج اینستا بزنی چیزی بفروشی تو خونه حالا این چیز میتونه کار دست و هنر خودت باشه یه هنری هست فکر کنم اسمش سبد تیریکو هست خیلی مشتری داره  

لباسای خوشگل و ارزون دیوار رو بخر و بعد با درصد بالا بفروش من خودم اینکارو نکردم ولی دیدم ی خانمی ل ...

اگه نخرن چی.میمونه رو دستش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم