2777
2789
چطوری گلم

ب دکتربگو  قوس نده ب بینیت سربالاشم نکنه فقط ایرادهاشو برطرف کنه،اینجوری طبیعیه مشخص نیس عمل کردی

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
از ماهواره نخر خواهرم استفاده میکنه خیلی راضیه از ی لوازم ارایشی مطمئن بخر ک جنسش خوب باشه

جدی جدی

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چطوری باید بهش دسترسی پیدا کنم؟

اگه تلگرام یا اینستاگرام دارید سرچ کنید کیوت استایل 

سازنده معتبر و خیلی خوبیه 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
چند سالته چند سانت بودی چند شدی ؟ چند ماه گوش دادی  ؟

۲۲ 

حدودا یک و سر و گردن رشد داشتم سانت دقیق و اطلاع ندارم چون یک دوره رها کردم دوباره ادامه دادم 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
فارسی بنویسم کیوت استایل توی تلگرام میاد؟

Cute_stylle بفرمایید فکر کنم به فارسیم بزنید میاد 

یه چیز دیگه هم هست در عرض ۷روز اثرش رو میبینی پودر زنجبیل ۱ق غ سرکه سیب ۱ق غ وخمیر دندان ۱ق مربا خور ...

اگر این راه موثربود هیچکس عمل نمیکرد  

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا