2821
2789
عنوان

معتاد شدم🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 73 پست
سلام ارغوان جانم  خوبی 💓

آره گلم تو خوب باشی منم خوبم 

اولا تو زمستون ۹۹ دعوا نداشتن با آدم من امروز یه تاپیک زدم بهم میگن عقده ای اونم یه سوال ساده دلم گرفت

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بودم اعتیاد من نه کم میشه نه از بین میره بلکه از چیزی به چیز دیگه منتقل میشه ۲۴ساعته نشستم پای یه س ...

واااای خدا بدتر از منی منم حتما باید یا فیلم ببینم یا سریال یا نینی سایت اسم سریالو بگو بزنیم تو کارش

۸۰ تا قسمت تووو سه روز ؟ نوبری واقن😐😂 دمت گرم 😂

چاکریم😂💔

اره سه روز 

افسرده شدم 😐💔ای کاش ادامه داشت

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

واااای خدا بدتر از منی منم حتما باید یا فیلم ببینم یا سریال یا نینی سایت اسم سریالو بگو بزنیم تو کار ...

نمگم😁😁اخرشم کراشم ازدواج کرد عر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

خداروشکر 😚 جدا از دعوا دیگه اون فضای شاد سابق رو ندارع 🚶🏻‍♀️

همه دنبال پربازدید با روان ادم بازی می‌کنند یکی میگه قرص برنج خوردم میاد تاپیک میزنه😶😶😶

یکی خیانت یکی کوفت مرگ 

اصن خیلی بد شدن بچه های اینجا

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)