2777
2789
منم چند ماه پیش رفتم دکتر مطب خودش سنو گرفت و گفت تنبلی داری و سه ماه دارو خوردم و حالم بد بود تا رف ...

وایی جدی؟؟دیگه حتما باید برم سونو خوب آخه اینجا که رفتم زیاد جالب نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟؟ من خیلی نا امید بودم خداکنه همینجور ک میگی باشه 

اره عزیزم ورزش و پیاده روی تند

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
اره بدجور عقب میندازه امروز ۶۹سیکلم و من هنوز پریود نشدم علامت دیگه ای ندارم

آخه منم اینجوریم،مثلا الان دو ماه پری نشدم ،قبلا هم ۵ ماه پری نشدم کلا پریام ده روز بیست روز عقب ميندازم، کم کمش ۶ روز عقب انداختم،علامت دیگه ای ندارم .تنبلی از همون اول هست یعنی آدم نمی تونه باردار بشه؟یا بعدا میتونه پیش بیاد ؟آخه من قبلا باردار شدم.

والای یعنی اونمpco??یا ضعف بدن؟؟

نمیدونم اینا رو ولی تنبلی تخمدان داره دوساله پریود نشده تا ک الان رفته دکتر اینو گفته بهش البته از همون اولش این مشکل رو داشت ولی رفت دنبال کرد حامله ک شد ول کرد دکتر رفتن رو

با دلای مهربونتون برا سلامتی مامانم یه صلوات بگین❤️
آخه منم اینجوریم،مثلا الان دو ماه پری نشدم ،قبلا هم ۵ ماه پری نشدم کلا پریام ده روز بیست روز عقب مين ...

ن عزیزم من یکسال تو اقدامم اوایل همچی خوب بود بعد شش ماه نامنظمی شروع شد اما بازم pcoنبودم تا اینکه امشب برای اولین بار دکتر گفت تنبلی داری

2790
2778
2791
2779
2792