2777
2789
مرسی فداتشم💜 عاشق شدی؟! عشق واقعیا 

خدانکنه🤍

نه نشدم😅

ج یا ح؟

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرین خسارتی که زدی و ماست مالیش کردی؟😁😂

خسارت نبود

ولی امروز صبح بابام نون خریده بود بعد با مامانم رفتن به جایی گفتن نونا رو سرد کن من یادم رفت آخه رفتم تو گوشی وقتی برگشتن یادم اومد دیگه هول شدم خودمو لو دادم 😅

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦
چشممون به جمالت روشن شد خانم خانما

عليكه سلام😐

شما ستاره سهيل شده بودى

نبودى

بوديم تحويل نميگرفتى

ب من طئنه ميزنى؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عليكه سلام😐 شما ستاره سهيل شده بودى نبودى بوديم تحويل نميگرفتى ب من طئنه ميزنى؟؟؟

این اواخر سایت خیلی کمتر میام

شاید بخاطر اینکه ۲۷ سالت نبووووود!(البته اونم ۲ روز اول عصبی بودم بعد حل شد رفت )🙄🙄طئنه؟من؟  هیچوقت اینکارو نمیکنم من

جریان تاپیک اخرت چیه؟

۱ هفته نبودم ترکیدی؟

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

این اواخر سایت خیلی کمتر میام شاید بخاطر اینکه ۲۷ سالت نبووووود!(البته اونم ۲ روز اول عصبی بو ...

سن فقط ى عدده😐

دعوام نكن😥😥😥

اره ظهرى ازادم كردن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سن فقط ى عدده😐 دعوام نكن😥😥😥 اره ظهرى ازادم كردن

سننتتتتت مهم نییییست 

یعنی الان فکر میکنی من بخاطر سنت ناراحتم؟؟  

چیکار کرده بودی؟؟؟؟

اعتراف کن تا از بقیه حرف نکشیدم😂😂

سننتتتتت مهم نییییست  یعنی الان فکر میکنی من بخاطر سنت ناراحتم؟؟     چیکار کر ...

هيچى بخودا

اينبار هيچى  

سن فقط ى عدده😐 دعوام نكن😥😥😥 اره ظهرى ازادم كردن

شیما یکی اینو گذاشته ناشناسم  

نه به با احترام گفتنش

نه به حرف بعدش

با احترام حال بهم زنی

هيچى بخودا اينبار هيچى    

وا

بیخودی تعلیقت کردن؟؟

چند روز بود تعلیق بودی؟

صبر کن ببینم نکنه بخاطر اون پروفایلت بووود؟

شیما یکی اینو گذاشته ناشناسم     نه به با احترام گفتنش نه به حرف بعدش با احترام ...

روانى😐😆😆😆😆😆

وا بیخودی تعلیقت کردن؟؟ چند روز بود تعلیق بودی؟ صبر کن ببینم نکنه بخاطر اون پروفایلت بووود؟

ن بخاطر اون نبود

گفتن فال گرفتى

ولى بوخودا نگرفتم  

ن بخاطر اون نبود گفتن فال گرفتى ولى بوخودا نگرفتم    

😆😆😆حالا که تو دستت الوده شده یکیم واس من بگیر 🤣🤣

😆😆😆حالا که تو دستت الوده شده یکیم واس من بگیر 🤣🤣

روزگارررررررر ب هيشكى وفا نميكنى