2777
2789
مگع دختراهم پچم دارن

روتو زياد نكنااااا

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وحشتناک ترین سوتی ک دادی

دبلنا بازی میکردیم نمیدونم بدونین چه بازی یا نه

بعد یکی از پسرای فامیل گفت که کی عدد ۲۵ و داره؟ خونده شده یا نه؟

من خنگم گفتم اون مگه ۲۵ نیست رو کارت خودت  

چشم شما دخترا زورید دیگع

هع

اره

دلم برامون سوخت💔

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نفهم ترین انسان زندگیت؟

داییم و عموم😬

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
حالا برم پیوی کی😐

هركى كه خفتت نكنه بعدش😆😆😆😆😆

یکی از نی نی یارا خوبه😂؟

كاربر مرد😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز