2821
2789
عنوان

اسم ملینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😳 اسم پسره

از محمدش معلوم نیس؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عمرا بزارم بچم دزد بشه.... حاضرم لوس باشه ولی دزد نه

حالا بزار بیاد بعد براش اصمیم بگیر.بیچاره نسل فردا که نیومده محکومن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
لطفا دیگه زیر پست من نظری نزارید...

عزیزم اگه نظر سنجی میکنی جنبه نظر مخالف رو داشته باش اگه نداری بگو فقط موافقا بیان .اصلا هر چی دوس داری بزار وقتی نظر بقیه برات مهم نیس.ان شاالله بچت سالمو سلامت باشه این مهم تر از همه چیه.من نماینده مجلس رو از باب مثال گفتم بعدم چرا اینقد بدبینیت شاید بچه شما خواست یه نماینده دست پاک بشه حق چن نفر رو بگیره من که حرف بدی نزدم گارد گرفتید.بعنوان یه مادر میطلبه که سعه صدر بیشتری داشته باشید ترتبیت و نگهداری بچه کار ساده ای نیست.موفق و سالم باشید.

عزیزم اگه نظر سنجی میکنی جنبه نظر مخالف رو داشته باش اگه نداری بگو فقط موافقا بیان .اصلا هر چی دوس د ...

با تاپیکهایی که از شما دیدم از شخصیت شما خوشم نمیاد و سعی میکنم مثل شما وقیحانه صحبت نکنم... لطفا زیر پست من ابراز وجود نکنید