2777
2789
داداشم هروقت بهم میگفت لوسسسس میگفتم من؟؟؟ خب تو منو لوش کلدی دیده 🥺🥺🥺 باهم میخندیدیم 😔😔

ببخشید عزیزم داداشت کجا رفته

دلیل گریه هیچ دختري نباشید...اینو وقتي میفهمي که خدا همچي میزنهپس کلت نتوني بلند شي!😎😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم از دیروز خبرش ندارم داداش واقعیم نیستا ولی عین داداشم عاشقش بودم 💔🙂

ا دیروز نیست اینجور امضا نوشتی😐😂عزیزم

دلیل گریه هیچ دختري نباشید...اینو وقتي میفهمي که خدا همچي میزنهپس کلت نتوني بلند شي!😎😒
چیزیش نشده از دیروز نیست دلم تنگشه 😂

دییییییوووونه ترسیدددددم 😜😂😂خداروشکر تنش سلامت کنار هم یه عمر خواهر برادری کنین برمیگرده امروزم 

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   
دییییییوووونه ترسیدددددم 😜😂😂خداروشکر تنش سلامت کنار هم یه عمر خواهر برادری کنین برمیگرده امروزم&n ...

ایشالا خدا از دهنتون بشنوه زندگیم به نفساش بنده ب خدا، 💔🙂

از اینکه نفس میکشم متنفرم :) 🙂.           
خیلی دوسش داشتم خیلی زیاد، نامردی کرد 😔😔😔بگم الانم دارم باگ یه مینویسم باور میکنین 

اه ول کن عزیزم کسی ارزش گریه تو رو نداره باور کن

ولی برمیگرده مطمئنم اونقدرام بی معرفت نیست 💔🙂😭

اره بابا همین امروز بهت پیام میده ،ناراحت نباش