2777
2789
روشن فکر چیزی که شما فکر میکنی نیست اون اسمش بی بند و باریه خدمتتون عرض کنم حضرت محمد(ص) روشن فکرت ...

به به کلی کیف کردم 😍😍ماشالله

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکی که خیلی روشنفکر بود دختر نوجوانان با پدرش میفرستاد حموم تا علایم بلوغشو باباش چک کنه🤮🤮

اون دیگه ع..فکر بوده 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من کلا با ازدواج سفید کاری ندارم، تاییدش نمیکنم، ولی فضولیه زندگیه دیگرانم نمیکنم، ولی جدیدا خیلی تبلیغ مثبت میشه ، میگن برید فواید و قوانین خوبش رو ببینید و ازدواج سفید داشته باشید!!! یکی نیست بگه آخه بزرگوار توی کدوم کتاب قوانین ازدواح سفید رو ببینیم!!! توی قانون مدنی کانادا ببینیم و داخل ایران ازدواج سفید کنیم؟؟؟؟؟؟

من کلا با ازدواج سفید کاری ندارم، تاییدش نمیکنم، ولی فضولیه زندگیه دیگرانم نمیکنم، ولی جدیدا خیلی تب ...

میگن بدون هیچی برن سر خونه زندگبشون بچه بیارن تا ببینن اخلاق ها بهم میخوره یا نه البته من اینو شنیدم هنوز قشنگ اطلاعات جمع نکردم 

میگن بدون هیچی برن سر خونه زندگبشون بچه بیارن تا ببینن اخلاق ها بهم میخوره یا نه البته من اینو شنیدم ...

اصلا توی ایران ما قانونی داریم برای ازدواج سفید؟؟؟؟ 😐😐 برن دادگاه ادعایی هم کنن حد میخورن