2777
2789

ممنون از نظرات فعلا خدانگهدار کار دالم 

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نچ نچ نچ خیلی ناراحت شدم  اذیتتون ک نکردن؟؟؟

ن فقط پست گذاشت ی شات از تاپیکم..و بقیه زیرش حرف میزدن ک اره چقد پروعه و فلان..من برام‌مهم نبود رفتم دایرکتش بش گفتم من بودم کپی کردم..دیگ گف حذفش کن 

ن فقط پست گذاشت ی شات از تاپیکم..و بقیه زیرش حرف میزدن ک اره چقد پروعه و فلان..من برام‌مهم نبود رفتم ...

بنظرم اتفاقا باید تشکر میکردن ازت 

کلی مخاطب جذب کردی براشون 

من خودم از طریق شما پیچجشونو دنبال کردم

بنظرم اتفاقا باید تشکر میکردن ازت  کلی مخاطب جذب کردی براشون  من خودم از طریق شما پیچجشو ...

خداییش اعضای نی نی سایت همه ازم‌حمایت کردن و گفتن ک از طریق نی‌نی سایت رفتن فالوش کردن..ولی اون میگف برام مهم نیست مهم داستانمه ک زحمت کشیدم و بقیه ازش سواستفاده کردن😏

خداییش اعضای نی نی سایت همه ازم‌حمایت کردن و گفتن ک از طریق نی‌نی سایت رفتن فالوش کردن..ولی اون میگف ...

اره من خودم از اونایی بودم ک گزارش زدم تاپیکت بترکه 

عب نداره خودتوناراحت نکن 

قدر نشناسن دیگ 

فقط من نمیدونم سو استفادش دقیقا کجا بود چی بود؟؟؟؟

اره من خودم از اونایی بودم ک گزارش زدم تاپیکت بترکه  عب نداره خودتوناراحت نکن  قدر نشناس ...

ممنون عزیزم❤

چیبگم والا..اینستا پره داستانه بخدا..همه ام تکراری..نمیدونم چرا انقد حساسیت نشون داد..من خودم دارم داستان مینویسم.اولین بارمم نیس..ولی ب‌محض‌تموم شدنش میزارمش نی نی سایت با خیال راحت