2777
2789
عنوان

دوست پسر😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر خوب نی مگر قصدش ازدواج باشه حرفم حقه یه روز به این نتیجه میرسی

اصلا ببین کلا کاری به این رسمی شدن روابط ندارم نظرم اینه پسر بازی خوب نیست باید اونقدر همون اول انتخابت عالی باشه که همه جوره خوب باشه حالا همه معایبی دارن ولی ذاتش باید خوب باشه که کلا تا آخر زندگیت چه با ازدواج چه بی ازدواج فقط با اون باشی دیگه بقیش همش پسر بازی و این بره و دوباره جدید بیاده

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم 

چی میگی😐

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
اصن نفهمیدم چی گف😐

دوست پسرش با دوست اسی هم دوسته😐😂 اونوقت کات کردن اسی ناراحته، پسره ریقوی پر رو دوتا دوتا هم برداشته، نگا اسی چ سادس فهمیده با دوست خودشم رل زده باز پسررو میخواد

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
امیدوارم😢

شک نکن همینه منم یه کارایی کردم الان یادم میافته از خودم بدم میاد، اقتضای سنه دیگه خوب میشی گلم😐😂😂😍

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
خبر داشتم از قبل

پس تو پریدی تو رابطشون؟اگه اینجوریه اره باید عذاب وجدان بگیری

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊