2777
2789
عنوان

درحال سقطم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 29 پست
تو که چیزی نمیدونی‌ شاید مشکل داره بچه  شاید ناخواسته بوده...

ناخواسته چی ؟ چی داری میگی این داره یه ادمو میکشه اسمش قتله

منم دو ماهه حاملم ناخواسته شده چون ناخاسته هست برم بچمو به زور بکشم؟

💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش صبح شروع میکردی به استفاده از قرص ها که اگه نیهز به دکتر بود لااقل دسترس باشن در طول روز

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

منم میخواستم بچمو سقط کنم حتی تا مرزش رفتم ولی نکردم البته من فقط بخاطر خیانت های شوهرم دروغ هاش و کاراهایی که از قسط فقط بخاطر ناراحت کردن من میکرد میخواستم این کارو بکنم 

آخه عقد بودین دیگه مشکل چیه چرا میخواین آدم بکشین به خدا بچه گناه داره نکنین بعد از این کار زندگی خودتون خراب میشه با عذاب وجدانش میخوای چیکار کنی

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
گناه داره اینطور نگو بهش ما جاش نیستیم  بجاش بگو نگهش دار و ..

چقدر بیشعور بوده که این حرفو زده 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چون تو عقد حامله شده

عقد که حلال و به جاست. باید حتما ملت بیان پلو بخورن که حلال شه؟ با شوهرت در میون بذار کرونا رو بهانه کنید برید سر خونه زندگیتون.نکن این کار رو لطفا تصمیم اخر رو اول نگیر

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
زبون ی عده خیلی تلخه  خدا ب داد اطرافیانشون برسه

زبون ما تلخ نیست داریم حقیقت رو میگیم و راه درست رو میذاریم جلو پاش. عزیزم وقتی میاد تاپیک میزنه میگه هنوز قرص رو نخوردم یعنی دو دله دلش میخواد یکی جلوش رو بگیره. گناه داره بخدا هم دل خودش هم اون طفل معصوم

چه دارویی خورده بودی که میگی بچه اسیب دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه آمپول قلمی بود به اسم ملی تایید برای لاغری دکتر داده بود چون کیست دادشتم باید هروز دور ناف میزدم

یه آمپول قلمی بود به اسم ملی تایید برای لاغری دکتر داده بود چون کیست دادشتم باید هروز دور ناف میزدم

با دکتر صحبت کردی؟ شاید تاثیری نداره رو جنین. اگر مشکل داشته باشه دکتر خودش ختم بارداری میزنه برات خودت رو اذیت میکنی چرا عزیزم؟