2821
2789
عنوان

چرا خودکشی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 27 پست

آخه آدم عاقل هیجانی برخورد نمیکنه،آدم عاقل یکم صبر میکنه ببینه اون حسی که داره دوام داره؟!توی بیمارستان یه دختر بود قرص برنج خورده بود و بلافاصله پشیمون شده بود دوستاشو خبر کرده بود نجاتش بدن،مثل اینکه تو تهران دانشجو بود،لرتبار بود،اسمش نسیم بود،زیباااا،زیباااا،زیباااا،چشمای آهویی،حتی وقتی چشماشو بستن مژه های باندش و خط چشماش طوری که بود که حتی چشماش وقتی بسته بود هم زیبا بود،موهای بلند و قشنگ پر پشت مشکی که همینطور از تخت ریخته بود،مرد،تموم کرد،نتونستن نجاتش بدن،مادرش تو راهروی بیمارستان فررریاد میکشید نسیمم وری(به لری یعنی بلند شو)همه ی آدما و کادر بیمارستان گریه میکردن،این خاطره ی تاخ تا ابد تو ذهنم موند،نمیدونم چی به اون لیلی زیبا گذشته بود

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
اینکه یه ادم بخاطریه پسری که یسال اومده توزندگیش خنده های مادرشوتا اخر عمر تبدیل کنه به گریه خودخواه ...

پست آخرمو ببین،تاسف باره

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما اون فردو وقتی درک میکنین که خودتون در شرایط مشابه اون شخص قرار بگیرین لطفاً هیچ کس رو قضاوت نکنین شاید شما به خودکشی فکر نمی‌کنین  چون هنوز شرایطش براتون پیش نیومده منم قبلا طرز فکر شمارو داشتم ولی دنیا همیشه کاری میکنه که هر کسی که یکی دیگرو مسخره میکنه سر خودش بیاد و اونوقت بقیه رو درک میکنه

پست آخرمو ببین،تاسف باره

واقعاتاسف باره واقعا دلم اتیش گرفت خوندمش😔😔😔😔پدرومادراچه گناهی کردن بایدتا اخرعمرگریه کنن غصه بخورن 

من اگه دنیاهم باهام بدباشه بخاطرخوشحالی مامان وبابام هرکاری میکنم

همشون همینجورن ازروعصبانیت انجام میدن آخرش پشیمون میشن قرص برنج سباربوبکشه ادم میمره 

بزاره دهنش دربیاره هم میمیره

ولی خب چه فایده رفت

شما اون فردو وقتی درک میکنین که خودتون در شرایط مشابه اون شخص قرار بگیرین لطفاً هیچ کس رو قضاوت نکنی ...

هیچ وقت هیچکس مشکل ندارنبوده همه یه مشکلی دارن ادم بایدمشکلشوشکست بده نه اینکه مشکل اونوشکست بده

خودشون رومیکشن مشکلشون حل میشه خیلی ضعیفن این ادما حتی ضعیف ترازضعیف

شما اون فردو وقتی درک میکنین که خودتون در شرایط مشابه اون شخص قرار بگیرین لطفاً هیچ کس رو قضاوت نکنی ...

کسی اینجا مسخره نکرده کس دیگه رو!منم شبایی بوده حس کردم نمیتونم تا صبح دووم بیارم،ما با درد نا آشنا نیستیم،من خودم خیلی دردو فهمیدم با اینکه هنوز اول راه زندگیم،اما بحث اینه که خودکشی یه جور جنون آنیه،آدم باید یکم دست نگه داره ببینه احساسش دوام داره؟!چرا به دختر جوون و زیبای دانشجو قرص برنج میخوره و بلافاصله پشیمون میشه اما میمیره،چرا زجه های مادرش بلند میشه؟ در صورتی اگه یکم دیت نگه میداشت... من خودم این جنون آنی رو داشتم هزار بار،منم از درد مردم و زنده شدم هزار جا،همسرم بود روح منو سر پا کرد،منو به زندگی حقیقی برگردوند،قلب منو سبز کرد،اگه خودم رو در لحظه ی یک جنون آنی کشته بودم... اما حالا دوباره نه تنها زنده ام بلکه زندگی میکنم،ما میخوایم به اون آدما بگیم دست نگه دارید

هیچ وقت هیچکس مشکل ندارنبوده همه یه مشکلی دارن ادم بایدمشکلشوشکست بده نه اینکه مشکل اونوشکست بده خو ...

خوب اگه نتونه اون مشکلو حل کنه چی فرض کنید تصادف کردین و قطع نخاع شدین خدای نکرده و شما مجبورین تا آخر عمر روی تخت بخوابین چه طوری میخواین مشکل فلج بودن تمام بدنو حل کنین؟خوب قطعا اگر دوباره بشه ازنو حرکتو به بدن برگردوند اون فرد خودکشی نمی کنه ولی این از لحاظ علمی غیر ممکنه بنابراین  بعضی افراد دوست ندارن تو این وضعیت بد باشد و خودکشی میکنن بعضی هام نه 

کسی اینجا مسخره نکرده کس دیگه رو!منم شبایی بوده حس کردم نمیتونم تا صبح دووم بیارم،ما با درد نا آشنا ...

بله خوب شما شانس آوردین و یکی بوده نجاتتون بده اما خیلیا ازین شانس ها ندارن

محاله آدمهایی که به غریزه میل به بقا و جاودانگی دارن حقیقتا مرگ رو بطلبن،این یک جنونه یک احساس کاذبه،در اصل ظاهرا میل به مرگ هست باطنا میل رهایی و خلاصی از مشکلاتی هست که فکر میکنیم نه ازبین میره نه میتونیم تحمل کنیم،اگه اون آدم دست به اینکار نزنه بطتا پشیمون میشه،افسوس...

خوب اگه نتونه اون مشکلو حل کنه چی فرض کنید تصادف کردین و قطع نخاع شدین خدای نکرده و شما مجبورین تا آ ...

تو پست جدید دقیقا به همین اشاره کردم،مشکل این هست که بعضی اتفاقات به قدری برای آدم سنگینه که نمیتونه باور کنه اگر بتونه باور کنه نمیتونه بپذیره،اون آدم باید اتفاقات رو به عنوان بخشی از جریان زندگی بپذیره،و سعی کنه خودش رو تطبیق بده و معنای جدیدی برای زندگیش خلق کنه،این آدمی که پیش روته با دل خوش حرف نمیزنه،یه مدت افسردگی که هیچ حملات عصبی رو تجربه میکردم،سابقه ی مصرف داروی افسردگی و حملات عصبی رو دارم،عاقبت مشکل قلبی و تنفسی پیدا کردم از غم...همین من،با بیماری و محدودیتها و دردهام بالاخره کنار اومدم،درسته همسرم منو نجات داد،ولی من باید خودمم میخواستم که نجات پیدا کنم تا همسرم نجاتم بده، اول همه چیز خود ما هستیم...

تو پست جدید دقیقا به همین اشاره کردم،مشکل این هست که بعضی اتفاقات به قدری برای آدم سنگینه که نمیتونه ...

بله خوب همین  مشکلات هستن که باعث میشن که فرد خودکشی کنه اما من الان اون دید بدی که قبلاً نسبت به این افراد داشتمو دیگه ندارم و اگر بشنوم کسی خودکشی کرده دیگه قضاوتش نمیکنم چه بهتر که فرد بتونه با مشکلات کنار بیاد اما آستانه تحمل آدم ها با هم متفاوته شاید مشکلی که به نظر من آسون میاد برای یکی دیگه خیلی سخت باشه

گاهی نه عشق هست نه چیزی یکی مثل سال هاست آرزو خودکشی داره تجربه خودکشی کم نداشتم یک بار در مددت نزدیک به سال جدید چنان خودکشی میکنم که در صد زنده بودنم هیچ باشه 

مرگ بهترین چیز موضوع ضعف نیست شجاعت میخواد طرف از همه چیز دل بکنه و خودکشی کنه