2777
2789
عنوان

نامادری

361 بازدید | 16 پست

کیانامادری بچه های سه الی چهاریاپنج هستن

میتونیدباهاشون کناربیاید

مثلا پی پی میکنه یادماغش درمیادحالتون بدنمیشه 

هدف ازتاپیک میخاستم احساستون به اونذبچه روبدونم کنجکاویم گل کرده

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

من نامادریم امااگه کوچیک بودن قبول نمیکردم هردوشون رفتن سرزندگیشون

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازنظرمن نامادری هابچه های کوچیک دویاسه سال یاچهارساله رودورازچشم همه ودورازچشم پدرنشگون یاکتک یااخم تخم میکنن این نظرمنه البته فقط حسمه ها قصدم توهین به کسی نیست

ازنظرمن نامادری هابچه های کوچیک دویاسه سال یاچهارساله رودورازچشم همه ودورازچشم پدرنشگون یاکتک یااخم ...

من نامادری نیستم اما اگه بشم اصلا چنین نمیکنم هیچ کس هم نباشه خدا داره من نگاه میکنه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من نامادریم امااگه کوچیک بودن قبول نمیکردم هردوشون رفتن سرزندگیشون

واقعا ؟من همیشه فکر میکردم شما زیر بیست سالی 😁

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
واقعا ؟من همیشه فکر میکردم شما زیر بیست سالی 😁

ن گلم من 35سالمه ازدواج دوممه 🌹

روحیم خوب مونده😉

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چه خوب...زنده باشید

سلامت باشی فدات💋

من صادقانه میگم هیچوقت نمیتونم بچه شوهرمو دوست داشته باشم اندازه بچه خودم برا همین تحت هیچ شرایطی زیر بار ازدواج با مرد بچه دار نمیرم فکر میکنم مثلا بچه غریبه رو به سرپرستی بگیرم مشکلی نیست چون حس حسادت وسط نیست .(امیدوارم کسی حمله نکنه بهم و ظرفیت پذیرش نظر صادقانه رو داشته باشن همه )

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اگه یک زن قبول کرده مادر شه چه خودش زایمان کنه چه به سرپرستی قبولش کنه و نامادری شه باید این بد دلی ...

اخه خیلی تاپیک های منفی درموردخوندم ذهنم خراب شده دیدمم منفی

اصلا اسم نامادری خودش بار منفی داره یعنی چی نامادری یعنی دنیا زحمت بکشی بازم مادر حساب نمیشی ما خودمون بچه هامونو دعوا می کنیم بهشون اخم می کنیم حتی خیلیا بچه ها رو میزنن ولی اگه یه نامادری این کارو بکنه همه امادن شمشیروفرو کنن تو قلبش البته اونم باید انصاف داشته باشه و تمام مشکلات و کمبودهاشو سر بچه ی معصوم خالی نکنه.دختر من خیلی شیطونه من خودم بااینکه همه میگن لوسش می کنی خیلی مواقع دعواش می کنم و البته نازشم می کشم خوب واقعا باید خیلی صبور بود با بچه ها 

ن گلم من 35سالمه ازدواج دوممه 🌹 روحیم خوب مونده😉

اره ماشالله شاد و شنگولی.خوشبخت باشی 🌸