2777
2789
یه نقطه های سیاه میبینم

وای خدا عزیزم درکت میکنم من کلافه شدم دیگه از دستشون مدت هاست دیگه دنیا رو خوب نمیبینم تار و پر از مگس پران خیلی سخته 😭

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

یک علت دیگر مگس‌پران وجود خونریزی داخل زجاجیه است؛ مثلاً در افراد مبتلا به دیابت ممکن است خونریزی خفیف چشمی ابتدا به صورت یک مگس‌پران دیده شود.

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگس‌پران در چه افرادی شایع‌تر است؟

افراد بالای 60 سال

افراد نزدیک بین

افرادی که سابقه جراحی چشمی (بخصوص جراحی آب مروارید) دارند.

افرادی که سابقه التهاب داخل چشمی (یووئیت) دارند.

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

آیا مگس‌پران و جرقه خطرناک است؟

بسیاری از افراد مدت ها مگس‌پران داشته اند و هیچ مشکل خاصی پیدا نکرده اند. مگس پرانی که سال های سال وجود داشته و تغییر خاصی پیدا نکرده است معمولاً خطری ندارد اما بروز مگس پران جدید می تواند ناشی از مشکلات جدی چشمی باشد. البته همانطور که گفته شد شایع ترین علت بروز مگس پران جدید (جداشدگی زجاجیه خلفی) است که به خودی خود خطری ندارد اما گاهی اوقات در حین جدا شدن زجاجیه بخشی از شبکیه نیز همراه با آن کنده می‌شود و باعث ایجاد سوراخ یا پارگی در پرده شبکیه می‌شود که می تواند سبب جدا شدن پرده شبکیه و مشکلات شدید بینایی شود

آیا جرقه قابل درمان است

همانطور که قبلاً گفته شد مگس‌پران معمولاً علت خطرناکی ندارد و نیازی به درمان ندارد. در اکثر موارد پس از چند هفته تا چند ماه مگس پران به تدریج کوچک می شود و فرد نیز عادت می کند که آن را ندیده بگیرد. اما در مواردی که مگس پران با سوراخ یا پارگی پرده شبکیه همراه باشد ممکن است نیاز به اقدامات درمانی مثل لیزر یا عمل جراحی برای جلوگیری از پارگی پرده شبکیه وجود داشته باشد.

جرقه نیز در صورتی که علت خطرناکی نداشته باشد پس از چند روز تا چند هفته برطرف می‌شود و نیاز به درمان ندارد.

ولی به نظرم دنبال درمان سنتی باشین(غذا و ...) و کمتر به موبایل و ... خیره بشین (البته کاملا این مورد رو از خودم گفتم و اعتبار علمی و ... نداره)      بااجازه🙂🙂🙂🙂

منم گاهی اوقات جلو چشمام پقطه های طلایی با سفید حالت مگس پران دارن

منظورت حالت پولک های درخشانه؟ انگاری یه لحظه  از گوشه چشم حرکت میکنن و ناپدید میشن

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

اخه تو این سن چرا باید زجاجیه غلیظ بشه برای همه اینطوریه؟

این دیگه از شانس مایه😐

من فقط هجده سالمه ولی اندازه یه پیرزن ۶۰ساله چشمام مشکل داره من قوز قرنیه دارم شاید بخاطر این باشه.

نه همه مگس پران ندارن بعضیا دارن

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

من یه نقطه سیاه میبینم که همه جا هست حتی تو تاریکی حتی وقتی چشمامو میبندم باز اون نکبت هست

با یه عالمه چیز که شبیه نخن شبیه تارهای سیاه و سفید با یه عالمه چیزای ریز که شبیه اکلیلن که فقط بیرون اینا رو.میبینم تو نور زیاد داخل خونع فقط اون نقطهه رو میبینم😣چشمامو تکون میدم هر جا نگاه میکنم اونا رو.میبینم ولی چاره ای نیست باید باهاشون کنار بیام:/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز