2789
عنوان

عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 42 پست
شاید هزار بار در مقابل دوستت دارماش منم گفتم منم همین طور... اما همش دوروغ همش توخالی

امیدوار یه روز عاشقش بشی برای منم دعا کن که همینجوری بشه دوست ندارم از دستش بدم چون واقعا عالیه فک نمیکنم جز اون با کسی دیگه ای زندگی بهتری داشته باشم مطمئنم برای تو هم همینجوری هست

از هم نظر عالیه و این باعث شده که کم کم بهش علاقمند شم ولی تا حالا بهش نگفتم نمیدونم چجوری بهش بگم

خب پس عاشقش میشی نگران نباش🤭

تا حس واقعیتو نگی تلاش های همسرت معلوم نمیشه بهش راست و حسینی بگو ...😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه... فقط دوستش ندارم هم تیپ من هم فکر من هم کفو من نیست... هرکاری هم میکنم انگار این پازل به هم نمی ...

خب بنظرم به هم بزن وقتی میدونی دلت خوش نیس بهش این خیانت در حق خودت و دل خودته

مهمترین چیزی که عشق و بیشتر میکنه بروز دادنه محبته برو بهش بگو ک دوسش داری 

هر دفعه خواستم بگم نتونستم اونم داره عذاب میکشه روز اولی که اومد بهش گفتم باید بهم فرصت بده اونم قبول کرد واقعا همه جور حواسش بهم هست ولی از این میترسم چون که قبل خواستگاری با کسی دوست بود میترسم عاشقش بشم ولی اون دلش پیش اون دختره باشه با اینکه خودش دویست بار گفته اگه شک داری بیا جلوش بهت ثابت میکنم که هم چی تموم شده

امیدوار یه روز عاشقش بشی برای منم دعا کن که همینجوری بشه دوست ندارم از دستش بدم چون واقعا عالیه فک ن ...

عزیزم الهی خوشبخت بشی معلومه دوستش ک داری ولی عشق فرصت میخواد عشقی ک زود بیاد هوسه اما اون عشقی پایداره ک با شناخت تمام و کمال ب دست بیاد

خب بنظرم به هم بزن وقتی میدونی دلت خوش نیس بهش این خیانت در حق خودت و دل خودته

درست میگی... از ی طرف میترسم اون دلش بشکنه آهش پشت سر زندگیم باشه آخه خیلی میگ دوستم داره و اینا بعد من حس میکنم ابلیسم اون لحظه

هر دفعه خواستم بگم نتونستم اونم داره عذاب میکشه روز اولی که اومد بهش گفتم باید بهم فرصت بده اونم قبو ...

بابا اگه اونو میخاست خو اونو میگرفت 

تورو دوست داره به دوتاتون ظلم میشه اینجوری که بخاطر افکارت که اصلا حقیقت هم ندارن محبت رو از همسرت دریغ میکنی اینقدر حساس نباش

درست میگی... از ی طرف میترسم اون دلش بشکنه آهش پشت سر زندگیم باشه آخه خیلی میگ دوستم داره و اینا بعد ...

بخاطر دلسوزی ک آدم زندگیشو خراب نمیکنه

خدایی نکرده اگه دوتا بچه داشته باشی و عشق تو زندگیت نباشه میخای چکار کنی

درست میگی... از ی طرف میترسم اون دلش بشکنه آهش پشت سر زندگیم باشه آخه خیلی میگ دوستم داره و اینا بعد ...

منم اولا اینجوری بودم وقتی میموندم پیشش چون قبلش مثل همه دخترا یکی بازیگرا که اسمش سینا مهراد یود خوم میومدم شوهر م هم شبیهش هست اول به خاطر اون قبول کردم ولی بعد اخلاقش که دیدم بیشتر جذبش شدم 

بخاطر دلسوزی ک آدم زندگیشو خراب نمیکنه خدایی نکرده اگه دوتا بچه داشته باشی و عشق تو زندگیت نباشه می ...

نمیدونم چ خاکی کنم... همش دودلم ک بزنم ب هم یا نه.. آخه جدایی هم عواقب خودش داره