بچه ها از کجا باید فهمید که عاشق شدم یان من چهار ماه ازدواج کردم اونم سنتی اولا احساس خاصی نداشتم حتی فرار میکردم الان بهتر شدم به نظرتون چجوری میشه عاشق طرف شد
شاید هزار بار در مقابل دوستت دارماش منم گفتم منم همین طور... اما همش دوروغ همش توخالی
امیدوار یه روز عاشقش بشی برای منم دعا کن که همینجوری بشه دوست ندارم از دستش بدم چون واقعا عالیه فک نمیکنم جز اون با کسی دیگه ای زندگی بهتری داشته باشم مطمئنم برای تو هم همینجوری هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهمترین چیزی که عشق و بیشتر میکنه بروز دادنه محبته برو بهش بگو ک دوسش داری
هر دفعه خواستم بگم نتونستم اونم داره عذاب میکشه روز اولی که اومد بهش گفتم باید بهم فرصت بده اونم قبول کرد واقعا همه جور حواسش بهم هست ولی از این میترسم چون که قبل خواستگاری با کسی دوست بود میترسم عاشقش بشم ولی اون دلش پیش اون دختره باشه با اینکه خودش دویست بار گفته اگه شک داری بیا جلوش بهت ثابت میکنم که هم چی تموم شده
درست میگی... از ی طرف میترسم اون دلش بشکنه آهش پشت سر زندگیم باشه آخه خیلی میگ دوستم داره و اینا بعد ...
منم اولا اینجوری بودم وقتی میموندم پیشش چون قبلش مثل همه دخترا یکی بازیگرا که اسمش سینا مهراد یود خوم میومدم شوهر م هم شبیهش هست اول به خاطر اون قبول کردم ولی بعد اخلاقش که دیدم بیشتر جذبش شدم