2777
2789
عنوان

احمق ترین مرد دنیا شوهرمنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی زر نزن

اگه من روانشناسی میخوندم و اینو میگفتم  شوهرم میگفت خاک تو سر دانشگاهی که به تو مدرک داد 😐 کلا حاضر جوابه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

میگفتی احمق اونیه که تو تربیت تو کوتاهی کرده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میدونی که اخرشم خانومان که میرن منت کشی چون تحمل قهر ندارن

تازه گزک هم دستش میدی که بگه بیا علاوه بر احمق قهرقهرو هم هستین😐

برو به مادرشوهرت بگو پسرت بهت گفت احمق خودش حالشو جا میاره😁😁شوخی کردم نریا😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بنظر من که واکنشی نشون نده. یعنی خودت تو دعوا نشده حرفی بزنی که به اون بر بخوره؟ اگه بخوای جواب بدی جای یه روز ناراحتی (امروز) چند روز دیگه هم غصه میخوری. زن و شوهر رابطشون با انتقام و مقابله به مثل کردن و تلافی کردن گل و بلبل نمیشه.. ببین کی تا حالا با لج کردن خوشبخت شده. برات مهم نباشه واقعا انگار اتفاقی نیوفتاده. ولی جوری رفتار کن که عاقل بودنتو متوجه شه 

خانوم روانشناسی تویی که روانشناسی خوندی باید سیاست داشته باشی که اصلا بحث به دعوا و بی محلی و جر و ب ...

اتفاقا جواب دادم گفتم اگه ما زن ها نباشیم کی شما رو تر وخشک کنه میتونید غذا بپزید شکمتون سیر کنید اگه ما وجود نداشتیم شما ها هم وجود نداشتید ولی خیلی الان ناراحتم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

عزیزم اکثر مردا این حرفو میزنن مال من که تو حالت عادی ام‌میگه ولی به شوخی من اصن محل نمیدم. بزار بگه مگه با گفتن اونا ما زنا احمق به خطاب میایم؟ همین مردای به اصطلاح عاقل از همین زنای به قول خودشون احمق به وجود اومدن.