2777
2789
بدترین کار  اسفندوعطر و عنبدنسارا وچیزای دوددار وخوشبوکننده سمه سم توروخدا نکنین  پس چی ...

واقعا اسپند سمه?میگن صدعفونی میکنه هوارو.

من روزی دوسه بار دود میکنم.هم بوشو دوست دارم هم صدعفونی میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم داروی امام موسی کاظم ع میتونی بگیری بخوری زودتر خوب میشی.منم درطول بارداریم میخوردم

داروی امام موسی کاظم چی هست خیلی شنیدم درموردش میشه خواص درمانیشو بگین و ازکجا تهیه میشه یاخودمون باید درستش کنیم?

واقعا اسپند سمه?میگن صدعفونی میکنه هوارو. من روزی دوسه بار دود میکنم.هم بوشو دوست دارم هم صدعفونی م ...

ن بابا خودمتخصص بهم گفت خیلی خیلی بده

ضدعفونی باالکل بکن دروپنجره هاروبازبزار همیشهههه

اب نمک قرقره کنید 

باپتو بخار پیاز بدید خودتونو 

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
عزیزم داروی امام موسی کاظم ع میتونی بگیری بخوری زودتر خوب میشی.منم درطول بارداریم میخوردم

خب کروناداشتیدخوب شدید یانه واسه جلوگیری میخوردید؟!

چجوری هس؟زیادشنیدم ولی نمیتونم اعتمادکنم

امروز تو سف نونوایی یه عطسه کردم همه برگشتن نگام کردن،یادش بخیر یه زمانی میگفتن عافیت باشه ،الان همه ...

یادش بخیر.

مستاجر اومد خونرو ببینه تا اومد تو دخترم کوچیکه صبح زود بود خواب بود یه عطسه کرد یهو بلافاصلا فرار کردن ترسیدن

ن بابا خودمتخصص بهم گفت خیلی خیلی بده ضدعفونی باالکل بکن دروپنجره هاروبازبزار همیشهههه اب نمک قرقر ...

ادم تمیدونه چیکارکنه واقعا

الان احساس میکنم هیجی نمیدونم تو زندگیم

چون قدیما اطلاعاتمون درست بودن اما الان همه اشتباه شدن

داروی امام موسی کاظم چی هست خیلی شنیدم درموردش میشه خواص درمانیشو بگین و ازکجا تهیه میشه یاخودمون با ...

عزیزم ترکیب زمستانه و تابستانه داره.برای سرماخوردگی کرونا حساسیت عااالیه.سیستم ایمنی بدن رو بالا میبره

خب کروناداشتیدخوب شدید یانه واسه جلوگیری میخوردید؟! چجوری هس؟زیادشنیدم ولی نمیتونم اعتمادکنم

واسه جلوگیری میخوردم..الآنم که کرونا گرفتم دارم میخورم.ترکیب زمستانه و تابستانه داره.از عطاریای معتبر میتونید خریداری کنید..صلاح به میل خود شماست 

واسه جلوگیری میخوردم..الآنم که کرونا گرفتم دارم میخورم.ترکیب زمستانه و تابستانه داره.از عطاریای معتب ...

تاثیریم داره حالا ک کرونادارید؟

شماکرونادارید بچتون نگرفته؟

تاثیریم داره حالا ک کرونادارید؟ شماکرونادارید بچتون نگرفته؟

راستش بچه هام پیشم نیستن شوهرم از سرکار اومد من بهش میرسیدم خودمم گرفتم.فقط لطف و معجزه خدا بود که نگرفتن..آخه دخترم پنج ماهشه پسرمم پنج سالش.

بله تاثیر گذاره خیلی