2388 مدیر عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 7725 عنوان همسایموننن😕😕😕😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 42 پست یکی هیت نمیدونم کیه هی سرفه میکنه هیییییبالکنم بازه ببندم؟ 1400/06/10 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yoursister عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 713 فدای محبتت🌱💚 ایشاا.. ک بچمونگیره ب حق پنج تن 😭 عزیزم داروی امام موسی کاظم ع میتونی بگیری بخوری زودتر خوب میشی.منم درطول بارداریم میخوردم
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17677 بدترین کار اسفندوعطر و عنبدنسارا وچیزای دوددار وخوشبوکننده سمه سم توروخدا نکنین پس چی ... واقعا اسپند سمه?میگن صدعفونی میکنه هوارو.من روزی دوسه بار دود میکنم.هم بوشو دوست دارم هم صدعفونی میشه
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17677 عزیزم داروی امام موسی کاظم ع میتونی بگیری بخوری زودتر خوب میشی.منم درطول بارداریم میخوردم داروی امام موسی کاظم چی هست خیلی شنیدم درموردش میشه خواص درمانیشو بگین و ازکجا تهیه میشه یاخودمون باید درستش کنیم?
lmelika_ashl عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4717 واقعا اسپند سمه?میگن صدعفونی میکنه هوارو. من روزی دوسه بار دود میکنم.هم بوشو دوست دارم هم صدعفونی م ... ن بابا خودمتخصص بهم گفت خیلی خیلی بدهضدعفونی باالکل بکن دروپنجره هاروبازبزار همیشههههاب نمک قرقره کنید باپتو بخار پیاز بدید خودتونو تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
lmelika_ashl عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4717 عزیزم داروی امام موسی کاظم ع میتونی بگیری بخوری زودتر خوب میشی.منم درطول بارداریم میخوردم خب کروناداشتیدخوب شدید یانه واسه جلوگیری میخوردید؟!چجوری هس؟زیادشنیدم ولی نمیتونم اعتمادکنم تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17677 امروز تو سف نونوایی یه عطسه کردم همه برگشتن نگام کردن،یادش بخیر یه زمانی میگفتن عافیت باشه ،الان همه ... یادش بخیر.مستاجر اومد خونرو ببینه تا اومد تو دخترم کوچیکه صبح زود بود خواب بود یه عطسه کرد یهو بلافاصلا فرار کردن ترسیدن
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17677 ن بابا خودمتخصص بهم گفت خیلی خیلی بده ضدعفونی باالکل بکن دروپنجره هاروبازبزار همیشهههه اب نمک قرقر ... ادم تمیدونه چیکارکنه واقعاالان احساس میکنم هیجی نمیدونم تو زندگیمچون قدیما اطلاعاتمون درست بودن اما الان همه اشتباه شدن
yoursister عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 713 داروی امام موسی کاظم چی هست خیلی شنیدم درموردش میشه خواص درمانیشو بگین و ازکجا تهیه میشه یاخودمون با ... عزیزم ترکیب زمستانه و تابستانه داره.برای سرماخوردگی کرونا حساسیت عااالیه.سیستم ایمنی بدن رو بالا میبره
yoursister عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 713 خب کروناداشتیدخوب شدید یانه واسه جلوگیری میخوردید؟! چجوری هس؟زیادشنیدم ولی نمیتونم اعتمادکنم واسه جلوگیری میخوردم..الآنم که کرونا گرفتم دارم میخورم.ترکیب زمستانه و تابستانه داره.از عطاریای معتبر میتونید خریداری کنید..صلاح به میل خود شماست
lmelika_ashl عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4717 واسه جلوگیری میخوردم..الآنم که کرونا گرفتم دارم میخورم.ترکیب زمستانه و تابستانه داره.از عطاریای معتب ... تاثیریم داره حالا ک کرونادارید؟شماکرونادارید بچتون نگرفته؟ تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17677 عزیزم ترکیب زمستانه و تابستانه داره.برای سرماخوردگی کرونا حساسیت عااالیه.سیستم ایمنی بدن رو بالا میب ... ممنون.
yoursister عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 713 تاثیریم داره حالا ک کرونادارید؟ شماکرونادارید بچتون نگرفته؟ راستش بچه هام پیشم نیستن شوهرم از سرکار اومد من بهش میرسیدم خودمم گرفتم.فقط لطف و معجزه خدا بود که نگرفتن..آخه دخترم پنج ماهشه پسرمم پنج سالش.بله تاثیر گذاره خیلی
topolooye_ziba عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 22863 یادش بخیر. مستاجر اومد خونرو ببینه تا اومد تو دخترم کوچیکه صبح زود بود خواب بود یه عطسه کرد ... وایییی 😁😁😁😁😁