2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 38 پست
همسر طلبه دروغ در اومد باورت میشه😟😟😟

داستانشو نخوندم ولی دیدم بچه ها میگفتن دورغه سوتیم مثه اینکه داده بود ،کلا اینایی که داستان زندگیشونو شکل رمان مینویسن یکم مشکوکن یه بار واسه یکیو خوندم دیدم چاخانه دیگه نخوندم

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نیم ساعت پیش

اینجا قوانین عجیبی داره منم خیلی باهاش مشکل داشتم ولی دیگه کم کم دارم کنار اومدم کاریش نمیشه کرد معمولا افراطیا نمیزارن صحبت کنی زود گزارش میزنن تاپیک بسته میشه

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

دلم میسوزه اخه ممکنه ایندشون خراب بشه

والا اینطور که بوش میاد آینده اکثر نی نی سایتیا (اگه راستشو بگن)خرابه،طرز تفکرا خیلی عجیبه مال صد هزار ساله پیشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز