2777
2789
عنوان

چند وقت یبار با همسرتون میرید گردش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 27 پست

اگه به اون باشه هر روز هر جمعه کلا هر وقت وقت شد ولی من اهل گردش نیستم بد بختانه سر این خیلی ازم دلخور میشه ولی خدا خیرش نده اونایی رو که باعث این حال من شدن فکر کنم افسرده شدم فقط دلم میخاد خونه بمونم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍😍منکه انقد خوشم میاد

منم‌ دوست دارم😍

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
مث شوهر من میره نون بخره میگه بریم میگم آخه ۴ نفر برا یه نون😁

مارو چی میگی واسه یه دکتر رفتن که یه نفر باید بره ما خانوادگی میریم😂😂 هی میگم این اخرین باره ولی تکرار میشه

دنیای سگها= محبت    دنیای انسانها= منفعت
مارو چی میگی واسه یه دکتر رفتن که یه نفر باید بره ما خانوادگی میریم😂😂 هی میگم این اخرین باره ولی ت ...

مانم همینطوریم الهی تنتون سلامت باشه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
مرسی گلم همچنین😘

قربونت

اسم پروفایلتم خیلی قشنگه😍