2777
2789

امروز۸روزه مامانم علائم کرونادارن و تازه ۳روزه تبشون کاملاقطع شده واین ۳روز دگزازدن...وامروز اخرین آمپول دگزارومیزنن

خداروشکر جزخستگی وضعف  علائم دیگه ندارن...دیگه انشالله خوب شدن کامل؟

دیگه علایم برنمیگرده ایشالله؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دگزا خالی ؟  وقتی تب قطع میشه یعنی عفونت کنترل شده  ضعف و بی حالی هم تا چند هفته همراهشه

با آنتی بیوتیک

چیزدیگه بایدتجویزمیکرد؟شنیدم ضدانعقادهم میدن...منطورت ضدانعقاد یا چی؟

جدی...یعنی هستن کساییکه بادگزا هم تبشون قطع نشه؟

مگه واکسن نزدن مادر؟

یه دوز سینوفارم زدن

و سه روز قبل از دوز دوم پدرم علایم دادن ...دوهفته بعدازپدرم   مادرم....والان سه هفته بیشتره درگیرکرونااند ونتونستن دوزدوم بزنن...وحالاهم نمیدونم تکلیف واکسن چی میشه

البته باواکسن هم احتمال کرونازیاده ولی شدتش قطعاکمتره...پدرم خفیف گرفتن ولی مادرم شدید...چون تا۳روزاول پدرم انکارمیکردن ومیگفتن حساسیته وتوخونه ماسک نمیزدن 

با آنتی بیوتیک چیزدیگه بایدتجویزمیکرد؟شنیدم ضدانعقادهم میدن...منطورت ضدانعقاد یا چی؟ جدی...یعنی ...

من پدرم رمدیسیور همراه با دگزا و ضد انعقاد خون تزریق کرد 

۶دوز رمدیسیور و هشت دوز دگزا 

کلا وقتی حالش بهتر میشه یعنی دارو جواب داده خیلی ها حال جسمیشون بهتر میشه ولی اکسیژن خونشون بالا نمیاد که نشون میده ریه هنوز درگیره

من پدرم رمدیسیور همراه با دگزا و ضد انعقاد خون تزریق کرد  ۶دوز رمدیسیور و هشت دوز دگزا  ...

عزیزم...الهی سلامت باشن...خداروشکراکسیژن خونشون خوب بوده این دوسه روز...سه روزپیش یباررفت رو۹۲..ولی بقیش رو۹۴و۹۵بوده

یعنی پدر دوز دوم و زدن؟ چرا با واکسن احتمال کرونا بالا میره؟

نه عزیزم هیچکدوم نزدن...۳روزقبل ازواکسن علایم دادن

نگفتم بالامیره...گفتم احتمال کروناهمچنان سرجاشه...توشدتش تاثیرداره فقط...واکسن ایمنی صددرصدنمیده 

بعدم واکسیناسیون بایدسراسری باسه و۷۰درصدیه جامعه همزمان توکوتاه مدت واکسینه بشن که ایمنی کل جامعه بالابره...نه مثل ما امروز ۶۰ساله هامیزنن یکماه دیگه ۵۵ساله هاوهنوزبعداز ۶ماه زیر۱۰درصدواکسینه شدن!