2777
2789
عنوان

قرار نبود برگردم خونه که با این صحنه مواجه شدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 58 پست
واقعا تو این شرایط ب هیچ جا عقلم نمی‌رسید کاش یاد بگیریم قضاوت نکنیم اونایی که دروغ دروغ راه انداختن ...

ول کن تو رو خدا چیز یاد گرفتین 

غیرعادی هستی خب شوهرت خیانت کرده دیدی باز زنگ زدی داداش اون که بیاد آخه عقل کل اون طرف داشش رو میگیره یا تو رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن پلیس بگو دزد اومده جونم در خطره ... بعد دوربین گوشیت روشن باشه همش... چرا زنگ زدی برادر شوهرت 🤦 مگه تو تاپیکات نگفتی باهات خوب نیستن... خب الان میاد ماله میکشه برا برادرش فک کردی طرف تو رو میگیره

خونه بابام و فامیلام دو ساعت راهه

عیب نداره زنگ بزن حرکت کنن 

تا رسیدن اونا هم به پلیس زنگ بزن قبل از اینکه برادر اون برسه 

امکام داره همه چی رو حاشا کننن ساده نباش اسی وقت برا گریه کردن و مظلوم بودن زیاد هست فعلا فقط یکی رو شاهد بیار و مدرک جور کن

ببین نمیگم دروغ میگی اصلا ربطی به من نداره ولی اگه میخوای پربازدید بشی یا معروف یا سر کار بزاری بلد نیستی باید جواب همهه رو بدی تند هم جواب بدی من که رفتم بای

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اروم نیستم وقتی در میزنم باز نمیکنه جیغ میزنم همسایه اومد نگاه کرد و رفت تو چه غلطی بکنم

هرکی جای تو بود مُرده و زندشو جلوی در صف میبست ، زنگ بزن پدرشوهرت برادراش پدر برادر خودت ، بخدا مابجای تو حرص میخوریم همسایه هارو بریز بگو پیچ گوشتی و هرچیزی بیارن درو باز کنن تو هم از اول فقط و فقط فیلم بگیر از لحظه ورود ، نری تو اتاق از حموم یا دستشویی جلوی در  دربرن  یه کاری کن به خانواده ها زنگ بزن بکشونشون اونجا  نتیجه رو هم بگو چیکار کردی سه ساعته