ما خونمون تا خونه پدریم دو ساعت فاصله داره رفتم خونشون شوهرم برد گذاشتم خونشون قرار بود چند روز بمونم اونجا با خواهرم حرفم شد به شوهرم نگفتم بیاد دنبالم که جریان را بفهمه گفتم الانم سرکاره....با اسنپ برگشتم وقتی درا باز کردم دیدم از داخل کلید توی دره و صدای قهقهه زن میاد هرچی در زدم باز نمیکنه موندم چه کنم تو راه پله های پشت بوم نشستم خداااا
ببین نمیگم دروغ میگی اصلا ربطی به من نداره ولی اگه میخوای پربازدید بشی یا معروف یا سر کار بزاری بلد نیستی باید جواب همهه رو بدی تند هم جواب بدی من که رفتم بای
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
اروم نیستم وقتی در میزنم باز نمیکنه جیغ میزنم همسایه اومد نگاه کرد و رفت تو چه غلطی بکنم
هرکی جای تو بود مُرده و زندشو جلوی در صف میبست ، زنگ بزن پدرشوهرت برادراش پدر برادر خودت ، بخدا مابجای تو حرص میخوریم همسایه هارو بریز بگو پیچ گوشتی و هرچیزی بیارن درو باز کنن تو هم از اول فقط و فقط فیلم بگیر از لحظه ورود ، نری تو اتاق از حموم یا دستشویی جلوی در دربرن یه کاری کن به خانواده ها زنگ بزن بکشونشون اونجا نتیجه رو هم بگو چیکار کردی سه ساعته