2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 43 پست
عزیزم شنیدم یزد قطب درمان ناباروری هست حتی کسایی ک همه دکترارو امتحان کردن و بی نتیجه بوده. یزد نتیج ...

واقعا؟؟

اینا هزار جور دکتر رفتن کلی هزینه کردن اما بی جواب.

مرسی اطلاع دادی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی آمین. واقعا سخته ایشالا هم شما جواب بگیری هم خواهر من

انشاءالله عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
الاهی خدا بت یه نی نی سالم بده قربونت. خدا بزرگه باور کن همه چی میشه

انشاءالله..بااینکه خیلی سخته شرایطش ولی جز این باور چاره ایی ندارم ک..امیدوارم شماهم حاجت روا بشی عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
واقعا؟؟ اینا هزار جور دکتر رفتن کلی هزینه کردن اما بی جواب. مرسی اطلاع دادی🌹

اره عزیزم من مسافرت از یزد رد میشدم خیلی شلوغ بود و همه هم برای درمان بودن.یکی از اشناهای خیلی دور بعد ۲۰سال یزد نتیجه گرفت.

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
واقعا؟؟ اینا هزار جور دکتر رفتن کلی هزینه کردن اما بی جواب. مرسی اطلاع دادی🌹

خواهش

الهی ک زودتر نی نی دار بشن.

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
نه نرفتن خوبه مرکزش؟ من این سیناام شنیدم.کدوم بهتره؟

من نمیدونم ولی تو فیلما دیدم که این مراکز میگن هیچ مشکل ناباروری نیست که حل نشه.

ی سر اونجا برن انشالله مشکلشون حل بشه حالا جستجو کن بین اب سینا و رویان

انشاءالله..بااینکه خیلی سخته شرایطش ولی جز این باور چاره ایی ندارم ک..امیدوارم شماهم حاجت روا بشی عز ...

سخت هست ولی ببین من چی کشیدم  باردار شدم سقط شد و دوباره باردار شدم. پسرم فوت کرد و دوباره بعدش باردار شدم دوباره سقط شد امیدم بخواست الان باردارم کارم شده دعا.   که بچم سالم بمونه    

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
وای خداکنه. دلم گرم شد حتما بهشون میگم. مرسی عزیزم

ان شاالله ک نتیجه میگیرن

خواهش گلم 

سخت هست ولی ببین من چی کشیدم  باردار شدم سقط شد و دوباره باردار شدم. پسرم فوت کرد و دوباره بعدش ...

آخی عزیزم.

متاسفم

ایشالا که نی نی کوچولوها صحیح و سالم میاد بغلت و سلامت بزرگ میشه

آخی عزیزم. متاسفم ایشالا که نی نی کوچولوها صحیح و سالم میاد بغلت و سلامت بزرگ میشه

انشالله آمین ممنون عزیزمی خدا از دهنت بشنوه عزیز 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

عزیزم چرا رحم اجاره ای استفاده نمیکنن؟؟  بچه از خودشونه فقط تو رحم کس دیگه بزرگ میشه بعد دنیا میاد میدن پدر و مادرش هزینه اون زنه هم میدن.  

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم