2789

میگن وقتی خوابت نمیبرع ینی یکی دارع بت فک میکنع🤥

دیگع دارع کلافم میکنع بخدا راضی نیسم انقد بهم فک کنع😐

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن وقتی خوابت نمیبرع ینی یکی دارع بت فک میکنع🤥 دیگع دارع کلافم میکنع بخدا راضی نیسم انقد بهم فک ...

خدایی اینو از کجا دراوردن 

چه مغزا سمی دارن ملت

نمیدونم دیدی یه روزای خیلی بده حالا تو این وقت شوهرم گوشی جدید خرید برای خودش مادرم برج ۷ سالش فوت کردن منم هی نگاه به چیزای که برام خریده بود میکردم رو مبل هدفون گذاشته بودم داز کشیده و هق هق گریه شوهرم فکر کرد برای گوشیه گفت میدم به تو گفتم مال منم مدل بالاست گوشی میخام چه کار دل تنگ مادرم نگفت خوب فردا برو سر خاکش بدتر شد حالم

نمیدونم دیدی یه روزای خیلی بده حالا تو این وقت شوهرم گوشی جدید خرید برای خودش مادرم برج ۷ سالش فوت ک ...

خب خودت برو 

از کسی توقع نداشته باش 

منم خالم چند ماه پیش فوت کرد 

میدونی یه واقعیتی که هست اینه که ادمایی که میرن اون دنیا راحت میشن و وضعشون از ما بهتره تو فک کن ما با این همه تکنولوژی ولی هنوز نتونستیم به ماورا برسیم یکی باید برای خودمون تو این دنیا دعا کنه