2777
2789
عنوان

بدون وانیل میشه کیک یا شیرینی درست کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 20 پست
گلاب و کمی پودر دارچین گفتم بزنم بهش

سیب داری عزیزم؟؟  پای سیب درست کن 

من واسه مامان بزرگم هرهفته میپزم خیلی خوشمزس 

الان رسپی میدم

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااام این بهترین کیکی هست که تو عمرم درست کرده بودم عالی بود

مواد لازم

آرد دو لیوان سرخالي

شکر دانه ریز یا آسیاب شده یک و یک سوم لیوان

تخم مرغ چهارعدد

روغن مایع نصف لیوان

شیر نصف لیوان

بیکینگ پودر یک ق،غ سرخالی

وانیل نوک ق.چ

سیب چهار عدد

دارچین به میزان لازم

۱-ابتدا سیب هارو ورقه میکنید نه نازک باشه نه خیلی ضخیم ،(این و در نظر بگیرید که ضخامتش باید بعد تبخیر شدن آب سیب متوسط باشه)بعد روش شکر و دارچین میریزید،میذارید تو مایکروویو قدرت ۱۰۰ به مدت پنج دقیقه تا آب سیبها تبخیر بشه یا اگر مایکروویو نداشتید تو ماهیتابه روی شعله گاز اینکارو انجام بدید

۲-آردو بیکینگ پودر و الک کنید و بذارید کنار

۳-تخم مرغهارو زرده رو از سفیده جدا کنید،سفیده رو بزنید تا سفید و پفکی بشه،بعد یک سوم شکر و بریزید تا حدی بزنید که ظرف و برمیگردونید نریزه

۴-بعد زرده هارو با باقیمانده شکر و وانيل و كمي دارچين بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه ،

۵-روغن و اضافه کنید و بزنید

۶-شیر و اضافه كنيد و هم بزنید

۷-آرد و تو سه مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید در مرحله دوم و سوم سفیده روهم کم کم اضافه کنید و تو یک جهت و دورانی هم بزنید با قاشق چوبی یا پلاستیکی

۸-دو سوم  مواد و تو قالب کمربندی سایز ۲۴ بریزید يا قالب مربع ،سیبهارو بچینید بعد مابقی مواد و بریزید روش،بگذارید تو فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه تا کاملا مغز پخت بشه.

نوش جوووووون

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
سیب داری عزیزم؟؟  پای سیب درست کن  من واسه مامان بزرگم هرهفته میپزم خیلی خوشمزس  ال ...

اره سیب دارم قبلا درست کردم هم برای مادرشوهرم هم مامان خودم همه تعریف میکردن واقعا خوشمزس😁

سلااااام این بهترین کیکی هست که تو عمرم درست کرده بودم عالی بود مواد لازم آرد دو لیوان سرخالي شکر ...

ممنون عزیزم من بجای روغن از کره استفاده کردم بافتش خیلی خوب شده بود

ممنون عزیزم من بجای روغن از کره استفاده کردم بافتش خیلی خوب شده بود

شما که استااادی بانووووو

بله خیییلی خوشمممزس

2790
2778
2791
2779
2792