2789
عنوان

ببخشیم❤

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست
ما با بخشیدن کسی ب اون طرف لطف نمی کنیم ب خودمون لطف می کنیم برا همین امام حسین همون مقتلگاه از قاتل ...

👌

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من میخوام ببخشم ،بدون اینکه طرف ازم بخواد ک ببخششم ...  ولی نمیشه انگاری ته دلم هنوز دلچرکین... ...

ب دلیلا یه نگاه دیگه بنداز .. یکم عمیق تر

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از خیلی ها گذشتم خواهر . اما از اینا نه . ب ابروم زدن ب اعصاب خودمو شوهرم تهمت فهاشی دروغ نقشه کشی ا ...

بله پیش اومده برای خیلی از آدما .‌ خدا کمکت کنه

برام دعا کنید حداقل این نامردی هاشون رو تموم کنن تا داغ دلم کمتر بشه بتونم ببخشم نمیتونم کسیو ببخشم که از قبل تولدم داشته به خانوادم ظلم میکرده تاحالا دست از سرمون برنداشته 😔

پیشاپیش ممنونم از تک تک تون که واسم دعا کردین 🌹

من می‌بخشم بعددوبارع تکرار میکنن دیونه میشم میگم اون قبلی هارم نبخشیدم

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

منم بخشيدم و گذشتم ولي هنوز دلم و روحم آروم نشده خدايا خودت بساز حالمون و كه محتاج توييم👌🏻💔🙏🙏🙏

هركسي امضامو ميخونه براي پدر و خواهر عزيزم كه از دستشون دادم 💔 لطفا يه صلوات و فاتحه هديه بدين خدا به خودتون و عزيزاتون عمر طولاني همراه با سلامتي بده🙏
برام دعا کنید حداقل این نامردی هاشون رو تموم کنن تا داغ دلم کمتر بشه بتونم ببخشم نمیتونم کسیو ببخشم ...

خدا کمکتون کنه

میشه اون تمرینارو به منم بگین انجام بدم لطفا

یه دفتر دارم تمرینانمو مینویسم اسم همه اونایی که اذیتم کردن رو یکی یکی نوشتم و علتش بعد از ته قلبم بخشیدمشون و اخرش نوشتم خدایا من این ادمها رو بخاطر اسیلهایی که به من زدن بخشیدم اونا از سر ندانستن اینکارو کرون تو هم ببخششون و قلبمو از کینه خالی کن و تا چند روز تکرار کردم تا دیگه کاملا بخشیدم و دلم خالی شد از کینه الان دیگه راحت واسشون دعا میکنم

خدایا همه مریضها رو شفا بده در کنارش مادر منم شفا بده