2777
2789
عنوان

اسماتون چی؟؟؟؟؟؟!!!!🤔🤔🤔😳😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 189 پست
آخخخ ن این مدلی نیست😂😂😂 ب نظرت چرا تا این وقت شب بیداریم😐😐

😂😂😂😂خب پس

من فگرو خیال🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂قلبمم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه فکر و خیال بذار کنار راحت بخواب 😊😊😊

نمیتونم😭دلم ی چیز خوب میخواد ارومم کنهههههه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
نه عزیزم سارا

ای جان هیچوقت تکراری نمیشه😍😍😍

عزیزم معنیش چی؟

به معنی بلند ترین و تار ترین شب ،صفتی برای زنان به معنی گیسوان بلند و مشکی ⁦❤️⁩🍃

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲
ای جان مبارکهههه وای خداا الهی نی نی دار شی بعدا لخت کن نی نی بهترخ😍😍😍منم موخوام نی نی🥺🥺

منم شش ماهه منتظرم و نشده. 

این ماه خودم و همسرم رفتیم آزمایش دادیم.

جوابش رو ببریم دکتر ببینه، ببینم چی میگه.

اده عزیزم من همیشه بلنده کلا کوتاه کوتاه ک اصن نمیاد بهم سال هاس کلا بلنده یا نهایت یکی دوبار زدم تا ...

هر چی که دوست داری بزار باشه خیلی به مد کاری نداشته باش به بعضیا نمیاد

تا سینه کردن برای کسی که لخت شلاقیه خوب میشه برای کسی که تهش فر میخوره شاید خیلی خوب نشه بازم سلیقه خودته.

نه هر روز حموم رفتن یه عادت مد شده ی غلطه پیشنهاد میکنم شامپو موی خشک بگیری گلرنگ ویتامینه

با یدونه اکتیو موی چرب

هفته ای یکبار اکتیو بزن فقط 

وقتیم که چربی کف سرت رفع شد، دیگه همیشه موی خشک بزن

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
البته بگم نفس نمیگم اسم خودم نیس و الکی زرم هس چون خیبیا اینجور صدام میکنن ولی اسم اصلیم زینب هس معن ...

اهان

زینب خیلی قشنگه😍

عاشق این اسمم

نماد قوی ترین زن تاریخه

نماد یه سرو

یه انسان بلند مرتبه😍

من عاشق هر دو اسمتم

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪