2777
2789
عنوان

دل زدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 31 پست
اونایی که دیدین چطور درمان شدن عزیزم؟علتش چی بوده؟

آخه ندیدم کسی به چشم مشکل نگاه بکنه که دنبال درمان باشه. 

تو دختر خودم قبل و بعد گریه ش میشد گاهی. یا مثلا بعد گریه طولانی که میخواست تمام بشه. 

اصلا نگران نباش. 

کاش زبون داشتن این کوچولوها♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقد طولانی؟😭

من تجربه این مورد رو ندارم عزیزم. 

اما وقتی دوتا دکتر دیدن و چیزی نگفتن حتما مشکلی نیست...

البته ما مادرها دل مون آروم نمیگیره تا مطمئن نشیم.

ان شاالله فردا نوار مغز هم میدی و میبینی مشکلی‌ نیست.

توکلت به خدا.

درکت میکنم عزیزم 

نوزاد داشتن خیلی سخته خیلی بخدا  منم یه پسر ۱۴ روزه دارم

من دارم دیوانه میشم همش نگاهش میکنم میبینم چقدر کوچیکه چقدر بیگناهه چقدر مظلومه

یه کم زردی داره دارم دق میکنم  تا بیاد پایین من نصف میشم 

اگه منظورت سکسکه کردنه 

پسر منم در روز چندین بار سکسکه میکنم .

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
درکت میکنم عزیزم  نوزاد داشتن خیلی سخته خیلی بخدا  منم یه پسر ۱۴ روزه دارم من دارم دیوان ...

خدا بهمون کمک کنه واقعا یه اعصاب پولادین میخواد مادرشدن🥺من از ظهر دارم دق میکنم،نه سکسکه نیست ی حالتی ک وقتی تو بچگی خیلی زیاد گریه میکردیم بعد بهش دچار میشدیم،حالا دخترم از ظهر مداوم اینحوریه😭

درکت میکنم عزیزم  نوزاد داشتن خیلی سخته خیلی بخدا  منم یه پسر ۱۴ روزه دارم من دارم دیوان ...

دختر منم زردی داره،از وقتی این مشکل براش پیش اومده زردیشو به کل یادم رفته🥺

انشالله گل پسرت خیلی زود خوب شه عزیزم

خدا بهمون کمک کنه واقعا یه اعصاب پولادین میخواد مادرشدن🥺من از ظهر دارم دق میکنم،نه سکسکه نیست ی حال ...

انشاالله که چیزی نیست عزیزم 

من اینجور وقتا ۲ تا صفحه قرآن میخونم میسپارمش به خدا ، خدای مهربون‌خودش هواشو داره 

انشاالله که فردا میری دکتر و میگه چیزی نیست .

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
دختر منم زردی داره،از وقتی این مشکل براش پیش اومده زردیشو به کل یادم رفته🥺 انشالله گل پسرت خیلی زو ...

ممنون عزیزم 

انشاالله همه نی نی ها سالم باشن و کنار ماماناشون باشن 🤗😍

چیزی‌نیست بابا طبیعیه از الان اینجوری کنی مث من میشی ها. افسردگی بعد زایمان گرفتم سر مریضیای دخترم ...

سلام عزیزم حال دختر گلت خوبه انشالله 

تاپیکاتو خوندم همه رو منم ی نوزاد ۳ونیم ماهه دارم همه علائم بچه شما رو داره شکل جمجمه مثل دختر شماست دقیقا زردیشم تا الان نرفته مشکل بچتون  چی بود ؟؟؟براش چیکار کردی؟؟ میشه راهنمایی کنی به کمکت نیاز دارم😭😭🙏🙏