2821
2789
عنوان

معماااا😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 18 پست
نمیدونم جوابو گذاشتی بلایک😁

دیف اول سومی از راست.اون دختره که موهاش دوطرف سرشن و دستمال سر بسته.توی اینترنت نوشته بود مرده و به چوب وصلش کردن

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
اونی که تو قبره

دیف اول سومی از راست.اون دختره که موهاش دوطرف سرشن و دستمال سر بسته.توی اینترنت نوشته بود مرده و به چوب وصلش کردن

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیف اول سومی از راست.اون دختره که موهاش دوطرف سرشن و دستمال سر بسته.توی اینترنت نوشته بود مرده و به ...

من فک کردم همون جنازه اصلی مد نظره آخه همشون سر قبرن اگه دقت کنی😂😐

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
دیف اول سومی از راست.اون دختره که موهاش دوطرف سرشن و دستمال سر بسته.توی اینترنت نوشته بود مرده و به ...

وا از کجا معلومه😐

بنظرم همونی که تو قبره و اینا بالاسرشونن

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران