2777
2789
عنوان

معماااا😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 18 پست
نمیدونم جوابو گذاشتی بلایک😁

دیف اول سومی از راست.اون دختره که موهاش دوطرف سرشن و دستمال سر بسته.توی اینترنت نوشته بود مرده و به چوب وصلش کردن

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
اونی که تو قبره

دیف اول سومی از راست.اون دختره که موهاش دوطرف سرشن و دستمال سر بسته.توی اینترنت نوشته بود مرده و به چوب وصلش کردن

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیف اول سومی از راست.اون دختره که موهاش دوطرف سرشن و دستمال سر بسته.توی اینترنت نوشته بود مرده و به ...

من فک کردم همون جنازه اصلی مد نظره آخه همشون سر قبرن اگه دقت کنی😂😐

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
دیف اول سومی از راست.اون دختره که موهاش دوطرف سرشن و دستمال سر بسته.توی اینترنت نوشته بود مرده و به ...

وا از کجا معلومه😐

بنظرم همونی که تو قبره و اینا بالاسرشونن

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران