2777
2789
عنوان

ریه بابام درگیر گفتن بره تزریق رمدیسیور

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 64 پست
حدود ۴۰ درصد

به امید  خدا سلامتیشون بدست بیارند ولی پیج این دکتر میدم وضعیت براشون توضیح بدین ببینید چی میگن

Cancer.nutrition@

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
نه عزیزم من ماه پیش پدر مادرم درگیری ریه داشتن بعد از تزریق خداروشکر خیلی خوب شدن،فقط مامانم دوهفته ...

وای قند بابام زیاده  چیکار کردیت

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباشین داروی خبیه 

بابای منم فردا باید برن برای تزریق رمدیسیور 

خدا به همشون کمک کنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه عزیزم من ماه پیش پدر مادرم درگیری ریه داشتن بعد از تزریق خداروشکر خیلی خوب شدن،فقط مامانم دوهفته ...

تو رو خدا بیشتر بگو اذیت شد قند داشت

بستری بودن یا سرپایی

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

غصه نخور خوب میشه

مامانم بیمارستان بستری بود بابامم الان بهش اضافه شد💔

هیچوق تو عمرم انقد بیکس نبودم

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
آخه ۲ دز واکسن سینوفارم ام زده بود 

چن ماه از واکسنشون گذشته بود؟

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
چن ماه از واکسنشون گذشته بود؟

۱ ماه و نیم

وای قند بابام زیاده  چیکار کردیت

مامانم سابقه قند نداشت،اول ک بستری بود رژیم غذایی داشت و  انسولین تزریق میکردن،بعدم اومد خونه تا یه هفته تزریق میکردیم تا اومد پایین با مشورت پزشک قطع کردیم الان خدا روشکر خوبع

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
۱ ماه و نیم

زمان زیادی هم گذشته متاسفانه ایمنی واکسن سینو فارم خیلی پایین هست 

سلام واکسن مگه نزده بود؟ علایم اولیه اش چی بود

تب گلودرد

زمان زیادی هم گذشته متاسفانه ایمنی واکسن سینو فارم خیلی پایین هست 

آره بی فایده هست